3 reaktion på “När ska vi bli lyssnade på?

    • rumpmonstret: Det man ska tänka på när det gäller en buttplugg tex är att den ska ha en stadig fot, så att den inte kan åka in.

  1. Det finns en sak jag aldrig förstått mig på: Debatten om mens.

    Kan någon förklara för mig vad man vill få ut av debatten, hur konstiga teckningar i tunnelbanan ska hjälpa syftet, är det vanligt att män påpekar kvinnors mens och använder det som någon härskarteknik (?), är det så att man vill att bindor ska bli allmängiltliga och gratis kontra att säljas i butik?

    Eller är det något helt annat det handlar om? Jag är ingen kritiker direkt. Hela konversationen (det jag sett åtminstone) känns abstrakt och jag förstår inte vad det är man vill få sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.