Festival

Ja då var denna festival slut!

Vi hann och se: Lars Winnerbäck, Pet Shop Boys, Sweet, Mustasch, Rolandz, Lillasyster, Asta Kask, Mares m.m.

Min kära vän Jenny var med mig 😀
Umgicks en del med mamma, hennes sambo och moster också.

På lördagen åkte vi till Skövde och käkade och såg matchen på en pub.
Var riktigt trevlig men tråkigt att vi förlorade men de har kämpat på bra.
Detta laget kommer gå långt!

Tack alla för helgen!

8 svar på ”Festival

  1. Jag kanske har skrivit det förut, men jag tycker du och Jenny SER UT som kompisar. Svårt att förklara, men vissa människor ser verkligen ut att vara vänner. Samma stil, samma energi eller något sånt. Förstår du vad jag menar? Som att du pratar om dina vänner för din kille och då får han en ”bild” av hur dom ser ut/är och med Jenny stämmer den bilden 🙂

  2. Jag brukar inte lägga upp massa reklam för något. Varken här eller annanstans. Det vet Nathalie och andra som läser mina inlägg, men nu måste jag faktiskt göra det. Hoppas det är okej!

    Några gånger har jag länkat musikvideor till bandet ”The Night Flight Orchestra” till Nathalie. Nu har detta band släppt ett nytt album och det är faktiskt riktigt bra. Det är deras fjärde album, men det var först förra året som dom började nå en lite större krets med lyssnarna. Jag håller mig mest till äldre musik.annars .. The Doors, Deep Purple, Frank Sinatra, Elvis Presley, Marvin Gaye, Michael Jackson, Led Zeppelin och sånt. Det är sällan jag hör något nytt ifrån ny artist som verkligen fångar mitt intresse. Detta band gör det! Det är rock, men tror det lämpar sig väl till folk med mer ”pop”-intresse också. Nya skivan heter ”Sometimes The World Ain’t Enough” och så här ser den ut: https://cdn2.cdnme.se/26772/8-3/sometimes_the_world_aint_enough_5b468c852a6b22b2c0449c51.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.