Dagens erotik

(bdsmbeautifullybound.tumblr)
(girlslovesextoo.tumblr)

4 reaktion på “Dagens erotik

 1. Jag förstår inte varför inte massage (inte sådan här nödvändigtvis :p) är mer normalt? Nästan alla gillar väl massage? Hade en kollega givit mig massage (alltså påklädd bara för axlar exempelvis) hade jag gärna givit det tillbaka. Förstår inte att sånt inte sker oftare!

  Stort är inte lika med fult.. Som många tycker! Jag är själv en stor kille. Jag tror det delvis är svårare som kvinna.. För det är mindre accepterat. Men samtidigt tror jag fler män är öppna med att dom gillar en större kvinna. Så det är både plus och minus. Dom kan få ta den värsta skiten, men samtidigt kunna hitta en väldigt bra partner. Hur många tjejer går ut och säger att dom uppskattar en större kille? Jag har faktiskt nyligen fått kontakt med en kvinna som genuint verkar vara attraherad av mig. Det behöver inte leda någonstans, men det är kul att höra!

  • rumpmonstret: Jag tror du har rätt angående att tjejer har det svårare som större och får ta mycket skit.
   Samma sak att det sällan snackas om att tjejer vill ha större killar.
   Jag har alltid sagt här att jag föredrar hellre lite mage än ett sexpack 😀
   Angående massagen så är det kanske för att folk tycker att det är för intimt.
   Jag skulle inte vilja bli masserad utav en kollega tex.

   • Nathalie: Visst kan folk uppleva det annorlunda med massage. Jag ser inga problem med det alls.. Naken-massage? Ja, det skulle vara konstigt med kollegor eller bekanta? Men fullt påklädd? Skulle låta en vanlig manlig kollega gör det också 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.