Dagens erotik

(deepervalley.tumblr)

(hot.gifs.dick-n-jane.tumblr)

16 reaktion på “Dagens erotik

 1. Två fantastiska bilder!

  1) Det känns spontant som att kvinnans förhållande till snoppen och mannens förhållande till pullan är väldigt olika. Jag kan inte tala för alla män, men ”flashande” tycker jag är väldigt lekfullt och eggande. Just denna bild känns lite dominant också, men det behöver det inte vara. Att exempelvis säga hej då till en flickvän som bär kjol och sedan går hon åt ett annat håll. Jag står kvar och tittar åt hennes håll och retfullt drar hon upp kjolen för att hon vet att jag tittar = Hur SEXIGT som helst. Men om en kille gör liknande mot sin tjej verkar det anses som något helt annat än sexigt?

  2) Härlig position och underbart med leende!

  • rumpmonstret: Det kan bero på att killar inte anses/klassas som objekt/sexobjekt så som kvinnor alltid har framställts.
   Det är sorgligt att jag inte kan komma på något en kille kan göra som är sexigt på ett liknande sätt för då blir det oftast komiskt.
   Säger inte att vi ska se killar som objekt/sexobjekt så som kvinnor, det hade bara varit bättre med en mer balanserad bild.

   • Nathalie: Är inte det lite märkligt egentligen? Om en kille flashar snoppen är det antingen komiskt eller hotande (okända blottare..), men inte sexuellt?

    • rumpmonstret: Både ja och nej.
     Ser man historiskt och strukturellt så är det kvinnan som har framställts som sexobjektet.
     Cleopatra, Marilyn Monroe, Pamela Anderson osv.
     I reklam, film, porr (där är det ofta att killarnas huvuden är avkapade i bilden) osv.
     På så sätt så är det inte så konstigt att killar inte anses vara sexiga.
     Om killar ska vara sexiga på tex bild så är det med en blick medan tjejer kan ha utmanande kläder, finger i munnen, putande rumpa, klyfta osv.
     Det är nog därför killar har så svårt att förstå att man som tjej inte alltid uppskattar en busvissling utav ett okänt killgäng för man är så trött på att ses som ett objekt och inte subjekt.
     Jag hade älskar om jag kunde se killar som sexiga om min partner tex drog ner sina kalsonger och visade sin rumpa lite snabbt eller liknande men det blir komiskt för även jag är så inpräntad med dessa normer.

 2. En gång låg min kvinna i badet på landstället vi har. Det är ett fönster precis vid badkaret. Jag var på baksidan utomhus och grejade. Hon knackade på fönstret och blinkade åt mig busigt. Jag ställde mig vid fönstret som är lågt så hon såg bara min underkropp. Började runka inför henne och det gillade hon som fan. Sprutade på fönstret, tog in kuken i byxorna igen och fortsatte med mitt.
  Senare den dagen sa hon att det gjorde henne grymt upphetsad. Så det måste ju inte alltid vara komiskt menar jag…men förstår absolut vad ni menar.

  • N: Detta var ett jättebra exempel, tack!
   Alla skulle inte uppskatta det men du känner din partner så pass bra verkar det som och detta funkade för er 😀

   • Ja 🙂 mitt ex har badat i samma badkar och jag skulle aldrig få för mig att göra liknande. Man får känna av osv precis som du säger 🙂 inte svårare än så egentligen. Min tidigare tjej tyckte sex var skönt men kuken och sperman var inget man pratar om…jag kan verkligen förstå det. Men min nuvarande är helt anourlunda. Hon vill gärna se sprutet och älskar när jag går runt naken. Hon har svårt att låta den vara om jag inte har kläder på mig. Det lyfter mig mycket. Kände mig länge rätt….ful…
    Men samtidigt har jag förstått med tiden att alla är olika. Bara för att man inte hoppar på sin partner när denne är utan kläder betyder ju inte det att man inte uppskattar den man lever med…alla är olika och alla reagerar olika och tänder på olika saker. Tror ”situationen” var mer tändande för mitt ex. Men jag gillar verkligen att jag med mina enkla attribut (ingen mega dase man inte når runt) kan ge en kvinna en ”show”. Det är roligt tycker jag 🙂

    • N: Där fick du till det!

     ”Det lyfter mig mycket. Kände mig länge rätt….ful…”. Killar (förutom relativt få som kändisar, modeller och snyggingen i umgängeskretsen) får väldigt sällan positiva kommentarer för sitt utseende.. Speciellt ifrån tjejer. Jag tror tom. Det är vanligare att killar säger halvt skämtsamma positiva kommentarer till varandra än att en tjej ger komplimang till en kille. Vilket jag tycker är tråkigt. Jag vill givetvis inte att tjejer ska behöva ljuga eller säga något dom inte tycker, men tycker dom något vore det kul att höra! Det känns som att killar, på okänt sätt, ska vara super-säkra i sig själv och VETA att dom är attraktiva. News flash.. Det vet vi inte bättre än tjejer som ALDRIG får positiv feedback för sitt utseende. Jag tycker folk måste bli bättre på positiva kommentarer överlag. Ingen pekpinne mot någon.. Bara våga vara trevlig mot folk 🙂

     ”Men jag gillar verkligen att jag med mina enkla attribut (ingen mega dase man inte når runt) kan ge en kvinna en ”show”.” – Jämförelse: Tänk om du skulle se en tjej med små tuttar på stranden – Visst skulle du uppskatta den synen? Borde det inte vara samma för tjejer? Att om dom får se en mindre storlek på snoppen – Fortfarande intressant att se? D.v.s. man måste inte ha en mega dase för att en tjej ska kunna bli attraherad 🙂

     • Min nuvarande tjej har små bröst. Älskar dem. Hon är liten hela hon så de passar henne väldigt bra tycker jag 🙂
      Det där med om tjejer kan gilla mindre modeller kan jag inte svara på som kille…jag vet att JAG inte har en porrkuk. Samtidigt vet jag att jag inte är liten. Om man ska tro undersökningar på nätet. Har för mig att Nathalie klistrade in en sådan för ett tag sedan. Enligt den är jag ett gäng cm över medel både på längd och omkrets. Så frågan är om min tjej hade uppskattat ”showen” om jag istället var ett gäng cm UNDER medel? Jag vill ju gärna tro det. Men jag har ju egentligen ingen aning 🙂
      Nu ska jag fortsätta renovera friggeboden 😀

     • N: Av mina erfarenheter så fokuserar inte tjejer så mycket på kuken utan mer på vem den sitter på.
      Hur sen den ser ut, längd, tjocklek osv spelar inte speciellt stor roll, som jag snart har präntat in i allas huvuden här genom alla år 😀

     • rumpmonstret: Tror absolut att alla kan bli bättre på detta.
      En anledning till varför tjejer kanske är mer restriktiva som du säger är för att de själva är så trötta på att höra om deras egna utseende.
      Att hela tiden bli bedömd utifrån sitt utseende och inte vill göra samma sak till sin partner.
      En tanke bara.
      Jag kan också bli bättre på det, jag försöker ge komplimanger till min kille om hans rumpa tex, för den är för jävla go 😀

    • N: Låter som att du har hittat rätt 😀
     Ja alla är olika, en del vill bli tagna på mer eller mindre hela tiden och en del tycker att det är klängigt och inte uppskattar det osv.

 3. N: Ska du renovera friggeboden naken?? :O
  😀

  Nathalie: Du får lova mig att ge din kille en komplimang för hans rumpa eller en puss 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.