Midsommar

Hej alla!

Förra veckan hade jag semester och drog upp till Sundsvall.
Jag myste med killen och sen firade vi midsommar ihop med några vänner.
Vi vart ett gäng på 5 personer som spelade sällskapsspel, grillade och var allmänt trötta.
Vi kände oss rätt gamla haha 😀

Har varit rätt off på bloggen och donar här när jag känner för det.
Ville ha ett lite break på semestern men nu är jag tillbaka!

Har dock varit inne och kollat om ni har kommenterat eller liknande.

Hoppas er midsommar var bra!

9 reaktion på “Midsommar

   • Attans!….nakenbad kan va härligt med rätt människor. Varit med om båda delarna. En gång badade vi två killar å två tjejer. Det var mareld vilket är magiskt och alla skrattade och njöt. En annan gång badade vi och så skrattade en tjej åt min polare. ”Oj här var det kallt” sa hon och jag såg att min kompis tog åt sig. Han skylde sig ordentligt och det blev så himla dumt allting…hela stämningen försvann… Inte fan kommenterade han hennes hängande blygläppar eller dylikt…och jag vet att min polare är väldigt populär bland tjejerna normalt sett för han har ny tjej var och varannan vecka…nej han är inte en porrstjärna mellan benen, vem fan är det?, men han ser bra ut och är förbaskat charmig och jag vill tro att han är en jäkel i sängen. Betydligt bättre än mig som kanske är något mer ”välutrustad”

    • N: Inte en okej att säga som det ser ut idag.
     Om vi hade kommit längre i utvecklingen i våra normer (att stor kuk är lika med bra) så hade det kunnat varit lite roligt kanske men inte dag.

 1. Kommentaren N skriver om tycker jag var väldigt onödig. Har man en viss jargong med en vän kanske man kan blåsa av det som humor. Jag har personligen aldrig haft en sådan jargong (man kan vara kaxig och otrevlig mot varandra, få tillbaka samma medicin utan att någon tar illa upp) med en tjej, men är tämligen säker på att jag har vänner/bekanta om har/haft det.

  Annars? Jag skulle aldrig få för mig att slänga ut ett sådant skämt/sådan kommentar till någon. Än mindre en av andra könet. Kommentera hängiga bröst, små bröst, udda blygläppar, otränad rumpa, celluliter eller dylikt. Sådant dåligt hyfs existerar inte i mitt huvud. Att slänga en liknande kommentar tillbaka tycker jag inte man vinner något på, men som kompis skulle man nästan kunna göra det. Mest för att få ”den elaka” att förstå vad den gjort och att vara en bra vän.

  Vad hade hänt om hon hållit tyst och han slängt iväg någon ”vilken djungel du har Amanda.. Hittar någon till grottan?” eller ”Hängpatte gånger två och en bira efter badet?” eller något sådant. Då hade det blivit hus av bara helvetet, men ett ”liten kuk”-skämt ska en man bara tåla? 😮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.