6 reaktion på “Dagens erotik

     • Det fick mig att tänka på en sak (att du föredrar lite ”större” killar). Nyligen fick en äldre kvinnlig bekant till mig ett MMS. En kukbild av någon avlägsen bekant. Han hade tydligen druckit mycket och skrivit negativt om hennes nuvarande. Den nuvarande är rätt tjock och inte klassisk ”snygg”. Tydligen var inte en kukbild och kränkande ord rätt sätt att vinna henne över!

      Det är lite tragiskt när en vuxen människa (skulle kunna vara en ung morfar/farfar) tror att utseende är allt som spelar roll i en relation.

      Jag tror många som inte är klassiska ”snygga” får reda på det väldigt tidigt i livet. En del väljer då att fokusera på andra saker.. Självdistans (humor), allmänbildning, artighet, djupdykning i olika intressen. Saker som gör dom både attraktiva som partners och som vänner. En del som är snygga behöver inte detta utan tror att ”vara snygg” räcker. Vilket kanske stämmer för att fånga någons intresse, men jag tror det är svårt att vara ihop med någon en längre tid bara för att den är snygg!

     • rumpmonstret: Ja att ha ett fint presentpapper men ingenting i paket är inte mycket att satsa på direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.