Dagens erotik

(agentlemistress.tumblr)
(straight-male-anal-erotic.tumblr)

20 reaktion på “Dagens erotik

  1. Tycker positionen för mannens del ser ganska löjlig ut, men sexigt med en tjej som gör ”arbetet” 😀

    • rumpmonstret: Okej, om vi vänder på det. Om det hade varit en tjej som låg i den positionen skulle det också se löjligt ut?
      Kan det vara att man sällan ser killar i denna positionen som gör att man tänker löjligt ut?

  2. Ska man som kille få motta dubbel stimulering d.v.s. både snopp och anal (p-punkt) så finns det inte så många ställningar att välja på. Jag kan tänka mig att ställningen på nedre bilden är mest lämpad p.g.a. tjejen har bra koll på vad hon gör (jämfört med om hon är bakom) och killen kan lättare kan slappna av då han ligger bekvämt. Jag tror även att p-punkten stimuleras effektivare p.g.a. tyngdlagen medverkar till att p-punkten pressas ner (mot analen) då man ligger på rygg.

  3. Så sensuellt! Som jag drömmer om att få uppleva detta! Synd att min härliga sambo inte nappat på förslaget 🙁 Älskar stimulering av prostatan och att få det så här intimt med den man älskar skulle vara såå njutbart. 🙂

  4. Tyckte nog också att det såg löjligt ut ända tills jag hamnade där första gången och bara njöt. Sedan dess har jag inte brytt mig om hur det ser ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.