Dagens erotik


(Båda bilderna är ifrån girlslovesextoo.tumblr)

15 reaktion på “Dagens erotik

 1. Normala kroppar?

  I media, som jag skrivit många gånger, syns nästan ingen tjej med denna typ av kropp och i princip ingen kille med denna typ av snopp.

  Hur många tjejer ser ut så här i Sverige? Hur många killar har en sådan storlek? Det skulle faktiskt vara kul att veta. Jag kallar det ”normalt” för att det inte Supermodel/Hollywood… Men är det normalt?

  • rumpmonstret: Jag har taggar som är ”vanliga kroppar” då jag undviker ordet normal.
   En kropp som är smal är normal, en kropp som är större är normal osv.

  • N: Jag tycker det är viktigt att folk får se ”vanliga kroppar”. Även på en sida som denna. Dom flesta snoppar man ser i sexuella sammanhang är ofta synligt större än gemene man. Varför då? Tjejers bröst är ofta större än vad många tjejer har. Varför då? Jag tror många tjejer egentligen är attraherad av en snopp som denna eller något mindre. Precis som killar kan finna tjejer med små bröst hur sexiga som helst.

   Nu förespråkar jag inte att alla sexuella bilder ska vara på ett sätt, men jag tror det är nyttigt för folk att se olika kroppar och inte bara dom traditionella väldigt vältränade m.m.

   • Där känner vi lika. Trycker jag upp dagens erotik och ser t.ex en kvinna som på övre bilden här. Pang, känner ett ryck där nere.
    Trycker jag på dagens bild och det står en typisk porrstjärna och poserar med ett fejkleende, eller bli påsat av en åsnekuk…händer ingenting där nere 😀
    Inte längre. När jag var liten grabb räckte det med att se ett par silikonbröst så kunde man leva på det i en vecka… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.