20 svar på ”Dagens erotik

  1. Två härliga bilder här!

    Sexig .gif, men jag undrar var mörkhyade egentligen tycker om stereotypen att killen alltid är välhängd och tjejen har en speciell sorts större rumpa? Jag tror aldrig jag sett någon kommentera nackdelen med att alla ”tror man har en stor snopp” när man egentligen inte har det eller att mörka tjejer med annan typ av rumpa mår dåligt av dom inte uppnår idealet?

    Tror dom får lift utan problem! Det finns något sexigt med kvinnor som vågar vara nakna utan att det ska sexualiseras så mycket ifrån deras egna håll! 🙂

    • rumpmonstret: Jag valde denna pga att han hade extremt stor snopp pga 2 anledningar:
      1. För dem som gillar det
      2. För att visa att de med stor snopp har nackdelar.
      Som ni ser måste han ”stoppa” för att inte bottna i henne och inte ens hans halva snopp är inne i henne.

  2. Smart tänkt Nathalie! Jag undrar dock hur kvinnor tänker när han ”är för stor”. Tycker dom det är sexigt att han är så stor och skulle kunna köra ännu hårdare om han bara ville eller är det mest jobbigt?

    • rumpmonstret: Jag har aldrig varit med någon som har varit så stor och lång.
      Visst om killen har lite längre och inte vet vad han gör så kan det göra riktigt ont.

    • Rumpmonstret: kul om det är en engångsgrej, absolut inte om det är en stadig partner. Har haft det och det är inte roligt, tyvärr…då är det ”normal och fungerande” som gäller;-)

      • Aries: Kul för att få svar! Fråga: Du har haft tillgång en större snopp och det ”fungerade inte”. Nu efteråt: Är du fortfarande lika eller mer attraherad rent visuellt av en stor snopp än en normal/mindre även om du vet att sexet i sig fungerar bättre med normal/mindre? 😮

  3. Hade ju inte varit helt fel att glida förbi med en gammal amerikansk cabriolet och se dom tjejerna stå där i nöd! Hade nog varit svårt att inte va snäll och stanna och fråga ifall de behöver lift

  4. Några tankar kring den övre bilden. Det är väldigt uppenbart att killen har lång snopp med tanke på att kondomen slutar en bra bit före penisroten. Jag skulle gissa att snoppen är runt 25 cm baserat på att kondomen skulle täcka ca 20 cm (kondom av större storlek) och att det är ca 5 cm av snoppen som ej täcks av kondomen. Man kan notera att ca 5 cm av kondomen är utanför tjejen då han är som djupast d.v.s. ca 15 cm penetrerande längd. Verkar det rimligt?

        • Harald: En vagina är ca 7-8 cm stor men i upphetsat tillstånd vidgas den.
          En del påstår några cm till och en del säger 200% mer, alltså 14-16 cm stor.
          Det är inte ofta man bottnar helt som kille.
          Man kanske kan lyckas bottna helt men lår är i väggen, en mage kan vara i vägen osv så några cm är utanför ändå.

  5. Skulle googla ordet ”normallång” då jag är lite halvdan på att skriva och var osäker på ”normal lång” eller ”normallång”. Vad tror ni dök upp? Haha.

    Det vettigaste är väl egentligen att låta tjejer/homosexuella bygga upp sin egna uppfattning? Vad hjälper egenligen ”normallång” om man är mindre eller större? Egentligen?

    • rumpmonstret: Som sagt var, storleken spelar inte speciellt stor roll då vårt största njutningsorgan sitter utanpå.

  6. Rumpmonstret: rent visuellt attraheras jag väldigt lite av snoppen som sådan. Det är utstrålningen och känslan jag får av personen som attraherar mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.