17 reaktion på “Dagens erotik

 1. Vilken massage på övre bilden. Det är SÅNT killar uppskattar. Folk håller på med så mycket strunt dessa dagar. Glöm sånt och gör detta 😀

 2. Lite synd att sådan massage inte är Laglig i Sverige (hos en massör då så att säga hehe) Förstår konsekvenserna men om det bara hade sköts ordentligt så hade det ju varit helt underbart både för killar och tjejer.
  I ett Rent osexuellt perspektiv så är det ju bara hud som hud igentligen.

  • Henkepenke: Kan förstå tankebanorna kring det men blir det verkligen osexuellt?
   När det är intimmassage?
   Finns dock ”fittmassage” (Pelvic Release Massage) för att släppa på spänningar inuti vaginan, speciellt om man har fött barn och sytts (ärrbildningar osv).
   Sen finns tantramassage/yonimassage.
   Är inte jätteinsatt i detta tyvärr.

 3. Men säg att massösen ifråga börjar smeka min kuk och jag låter det ske. Hon tar inte extra betalt osv. Är det olagligt då?

  • N: Jag har inte koll på juridiken men kan tänka mig att är det i sexuellt syfte så är det olagligt.
   Är det i medicinskt syfte att lossa på muskel-knutar osv så är det inte det, men det är en gråzon om jag har förstått det rätt.
   Sen tycker jag personligen att låta ”vem som helst” röra vid sitt kön/runka/smeka en till orgasm är lite desperat.
   Vilken standard sätter man då för sig själv?

 4. Jag kan verkligen förstå hur du tänker kring saken.
  Jag har aldrig varit med om det. Däremot fick jag ett ordentligt stånd senast jag var på thaimassage. Låg helt naken med en handduk som skylde lite. Men hon var rätt närgången.
  En märklig sak jag märkte efteråt var att det hade runnit ut lite försats…men ingenting hände och jag skulle aldrig låta något ske heller för den delen. Av moraliska skäl. Några minuter efter ståndet så var den helt i sitt normala skick igen och jag kunde börja njuta av massagen igen. Vet inte vad man ska säga eller tänka om den situationen egentligen.

  • N: Det låter bra.
   Ibland får man känslan av att vissa killar inte kan ”hejda” sig bara för att de får ett stånd.
   Det är ju bara att låta det gå över och sen gå vidare eller?

   • Givetvis är det bara att låta det gå över. Vad är alternativet?
    Jag kan bara tala för mig själv men om en kvinna masserar min rumpa och mina lår så blir jag hård. Jag kan inte hjälpa det. Varför vet jag inte och sätt vilken etikett man vill på mitt beteende. Jag gillar det uppenbarligen. Men att gå från det till att sen erbjuda pengar för att hon skall göra något sexuellt finns inte på världskartan.

    Men jag känner mig lite delad. Kan man gå på massage som jag och nästan njuta sexuellt (massage på innerlåret som i mitt fall betyder stånd) för att i nästa stund njuta av en behaglig ryggmassage som om att ingenting ”hade hänt”

    • N: Här har vi en fråga tycker jag.
     Är allt man får stånd av sexuellt?
     Är ni killar så inprogrammerade att allt som gör att ni får stånd är sexuellt?
     Bara för att man få stånd betyder inte att man blir kåt.
     Det finns killar som får stånd under våldtäkter och tjejer som blir våta men det betyder inte att de är kåta utan ett sätt kroppen reagerar på.
     Att bli kåt är något som både huvudet och könet samspelar om eller har jag fel?

     • Intressant. I just detta fallet….en tillsynes vacker kvinna masserar din rumpa. Ditt lår. Snuddar kuken….sen ingenting mer med det. Jag tycker det känns skönt. Avslappnade med någon % ”spänning”’också även fast jag inte vill nått ”mer”

      Sen i andra fall. Nej, bara för jag får stånd är jag inte kåt.
      Får ibland stånd på bussen för att motorn vibrerar nått jävulskt. Mindre kul att ställa sig upp sen när man skall kliva av…

     • N: Kan förstå att man kan få stånd då vid en massage dock.
      Ja man kan få stånd även fast man inte är kåt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.