9 reaktion på “Dagens erotik

 1. En del tjejer grabbar tag i rumpan på en vid sex. Personligen tycker jag det är väldigt härligt. Känns intimt. Många av oss killar har mycket känsel runt där omkring. Finns massa roliga saker man kan hitta på 🙂

 2. Ingen orsak. En av de häftigaste upplveleserna jag haft var när jag för första gången vågade släppa alla normer och fördomar och vågade stå på alla fyra och låta en kvinna smeka/kyssa/suga/runka/mjölka.
  De ni grabbar! 😀

  • N: Modigt!
   Det är faktiskt det, att göra något utanför sin ”comfortzon” och utanför normerna.
   Tror man kan vinna mycket på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.