Veckans underkläder

Devoré Boxershorts

Vill du ge din partner en oemotståndlig överraskning så är dessa devoré boxershorts från Svenjoyment det perfekta valet.

Fantasin får löpa fritt i de här bekväma och något genomskinliga boxershortsen med skräddarsydd snäcka som formar och lyfter de intima delarna.

Dessutom formar det läckra hipstersnittet dina höfter och lår perfekt vilket gör att dina ben ser längre ut.

Storlekar: Small, Medium, Large eller XL
Pris: 289:- eller 299:-

För mer info, klicka på ett utav priserna!

12 reaktion på “Veckans underkläder

 1. Alltså hade jag satt på mig dessa tror jag mer min älskade lilla flickvän hade börjat garva:-D det hjälper väl inte att jag gått upp 25kg på två år men även när jag var vältränad och smal så har jag svårt att se henne ”gå igång” på mig i dessa 😀

  • N: Jag förstår vad du menar och jag har haft de tankebanorna också men…
   Finns alltid ett men med mig nu för tiden haha.
   Jag tänkte så här:
   1. Jag skulle uppskatta om min kille ansträngde sig för att vara sexig inför mig, mer än tex raka sig, vara nyduschad osv.
   Att ta tiden till att leta, köpa och sen visa upp sig i dem är rätt modigt tycker jag.
   Varför ska det enbart vara tjejer som ska ha sexiga underkläder?
   2. Jag tror att detta också handlar om att vi inte är vana vid att se killar i mer ”sexiga” underkläder, alltså sådana underkläder som skiljer sig ifrån ett par vanliga kalsonger.
   Vi ser det aldrig i media, jag har aldrig varit med om det i mitt liv osv.

   Hade det inte varit skoj att få visa upp sig och känna sig sexig som man?

   • Ja ansträngningen kan jag förstå. Det slarvas gärna med det när man blivit bekväma med varandra. Vi män kanske generellt är sämre på just det området. Klart det skulle vara roligt att känna sig sexig men det krävs nått annat än ett par kalsongerna tror jag 😀
    Tvättbrädan är borta sen några år och någon falukorvskuk har jag tyvärr aldrig haft 😀

    • N: Det samma gäller ofta tjejerna.
     I ett förhållande går många upp i vikt, föder barn som gör om kroppen osv.
     Båda måst anstränga sig, har vi några tips på hur männen kan anstränga sig när det gäller underkläder?

     • Jag tror ändå det har mycket med att man måste hålla kroppen i trim. Jag trivdes mycket bättre i underkläder när jag var ”slank och fin”. Nu är framförallt magen större och det ser liksom inte lika bra ut längre. Och självklart har jag inte samma bula som modeller ”har” så kanske det påverkar att man inte känner sig bekväm eftersom det inte sticker ut som det ska

     • N: Okej, det kan jag förstå.
      Jag kan enbart relatera till mig själv och det blir mindre sådant när man har gått upp i vikt men ibland så gör man det enbart för att ”vara snäll” emot sin partner (om han tex har påpekat/frågat efter det osv), även om man själv inte känner sig sexig i det.

 2. I denna diskussion tycker en sak upp i mina tankar. Nakna kvinnor (eller kvinnor överlag) förknippas med sex och sexualitet. Något många kvinnor verkar ogilla och som, ja, kan bli ganska udda i vissa situationer. En kvinna sexualiseras, men det är både positivt eller negativt. En kvinna tar på sig sexiga underkläder och det blir ett ”WOW” ifrån killen. En kille gör något likvärdigt och kan mycket möjligtvis få ett skratt emot sig.

  Den manliga kroppen sexualiseras inte av kvinnan förutom den överdrivna bilden av den extremt vältränade med ”stor bula”. Jag har ALDRIG hört talas om en normalstor, spinkig eller tjock kille som tjejer har sexualiserat. Exempelvis att en tjej sagt ”Mm… Det den björnen skulle jag vilja leka med” gällande en större man. Aldrig! Däremot har mannen lättare att vara vardaglig med sin nakenhet och använda den i humoristiska syften.

  Jag tror att män och kvinnor vill kunna ta del av kakan. Visar jag mig naken för en kvinna så skulle jag också vilja ha ett ”WOW” på samma sätt som kanske en tjej ska kunna göra något humoristiskt naken utan att det ska tolkas överdrivet sexigt.

  Ta ”moona” för exempel. Att en man eller kvinna drar ner byxorna samt kalsonger/trosor och snabbt visar rumpan för andra. När män gör det är det lite äckligt, men främst kul. När kvinnor gör det är det SEXIGT och eventuellt lite kul.

  Om en vanlig kille blir full och strippar på en bar gör han bort sig, men bjuder ändå på sig själv. Gör en tjej samma sak blir hon en ”slampa” som inte kan hantera alkohol. Åtminstone enligt många!

  Att vara man och kvinna har sina för och nackdelar. Väldigt få skulle jag säga kan vara fullständigt sexiga och humoristiska i många situationer. Dock kräver det en viss typ av själförtroende och utstrålning som dom flesta inte har.

  • rumpmonstret: Håller helt med dig och det är detta jag vill ändra på, att vi ska kunna få vara mer lika och att det är lika okej.
   Att killar ska få det det ”wowet” ifrån sin partner och att tjejer ska kunna spexa utan att ses som sexiga/slampiga osv.
   Du sätter huvudet på spiken.

   • Seriöst, lite kul att moona? Ja, kanske om man är raggare. Men generellt tror jag inte det är någon skillnad på en full kille eller tjej som strippar på en bar/firmafest utan det kommer att pratas och hånskrattas om det som ”HEN , det puckot som inte kan hantera alkohol så bra”

    Sedan är väl humor och sexighet något som sällan uppträder samtidigt?

    Men jag tror att som kille är det tre saker som är sexigt :
    1). Uppmärksamhet. Var där för tjejen och låt det ta tid med mys, vin, massage etc
    2). Rakhyvel. Är ju lite svårt att önska att hon har trimmat ben, underliv etc om du själv har en tjock ryamatta på ryggen…
    3) Kvalitet. Prova ett par boxershorts i äkta siden (ca 450-500kr/st), några parfym duttar, fint vin, choklad praliner etc..
    4) 🙂

    • Sign ”The last boy scout”: Jag tror det beror på vem tjejen är.
     Är det en ”snygg” tjej så är det mer accepterat än om det vore en mer oattraktiv tjej.

     Jättebra tips, tack 😀

     • Tror i så fall att det mer beror på tillfälle eller attityd generellt än utseende.

      Ex så har väl många gjort bort sig rejält på firma fester/event med rejäl ångest som följd eller t.o.m gett sina karriärer en törn. Men har man en punkig/Indie attityd är det väl lättare. Både ex Beyonce och Pink är ju verkligen jättesnygga tjejer men jag tror Pink skulle bedömas lite mildare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.