Dagens erotik

(maziger.tumblr)

13 reaktion på “Dagens erotik

 1. Som nyfiken ungdom åkte jag till en nudiststrand en gång. Väl där märkte jag att en del ensamma äldre män gick runt med kukring. Har än idag, mer än 10 år senare, aldrig riktigt fattat varför. i min värld används den för att hålla ståndet uppe och extra hårt vid sex. Någon som har en idé?

   • Tror du det? Att det var anledningen?
    Alltså jag var otroligt mycket yngre än både männen och kvinnorna på den stranden. Tänker att kvinnor som levt längre än ca 25 år dels vet att ett slakt tillstånd på en kuk inte säger någonting om den erekta storleken samt att de vet det inte har betydelse och är inte inreserade av själva storleken på en kuk. Men jag kanske har fel.

    • N: Hade missat din första kommentar.
     Jaså?
     Skumt att de hade det, men jag har noll koll på nudiststränder och deras eventuella koder.
     Precis, ett slakt tillstånd säger inget och samtidigt så spelar inte storleken speciellt stor roll som vi har sagt 1000 gånger här 😀

     • N: Kukringen kanske är ett informellt tecken på att man är homosexuell (att alla män med kukring på stranden är homosexuella?). Det kanske är någon konstig modegrej: Att en del tycker det bara är snyggt? Det finns ju många olika konstiga moden som ”näsring” exempelvis. Personligen förstår jag inte hur någon kan tycka det är snyggt.. Men ändå verkar det relativt populärt!

     • Ja…jag tänkte att det kanske visade andra swingers att man är ”villig”…men det borde väl finnas tusen andra sätt att visa det på än att trä på sig en kukring. Det är fortfarande konstigt i min värld. Men det du sa med storlek har kannske en poäng. Tyvärr. Man vill visa sig stor.
      Alla mäns kukar kan krympa nått djävulskt. Dom som påstår annat ljuger 😀 eller vet inte bättre.. men alla kanske inte är bekväma att visa sig då. Fullt förståligt i dagens samhälle

     • Mm. Tycker det borde komma en motreaktion snart. Det har ju gjort det i så många andra rörelser. Fram med den lilla kuken! I böcker,filmer och debatter. Som något positivt!

 2. Fungerar kukringar även för slaka snoppar? Jag antog det, men vet faktiskt inte.

  Hela ”grejen” med att tjejer och killar har svårt att visa sig nakna förbryllar mig. På en gemensam nudiststrand kan jag förstå. Går man dit en gång för att se hur det är lär ”sex” ha något med saken att göra för dom flesta, eller hur? Inte att man ska ha sex.. Men att det finns någon fantasi i bakhuvudet? Att det är lite pirrigt på något vis? Man då vill ”se bra ut” om man faktiskt skulle träffa någon man tycker om är inte så konstigt.

  … Men! I vanliga omklädningsrum där eventuellt någon kanske ser något i sekunder? Frånsett att man inte är homosexuell.. Vad spelar det för roll? Jag har antagligen sett både en och trettiofem nakna män i omklädningsrum genom åren. Minns inget om någon. Tvekar på att någon minns något om mig. Ganska skumt egentligen att man ska behöva ”oroa” sig för något överhuvudtaget..!

  • rumpmonstret: Hmm bra fråga…
   Den gör ju så att blodet kommer dit men inte tillbaka vid stånd men vet inte hur det är vid slakt tillstånd.

   Jag tycker inte att det är så konstigt att inte vilja visa sig naken inför totalt främmande människor.
   Det är nog ofta rätt obekvämt.
   Jag skulle inte gå till en nudiststrand för sex, utan för att kunna bada naken utan att gör en grej om det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.