Dagens erotik

(bbwlovers.tumblr)
(ifuckinglovegingerguys.tumblr)

12 svar på ”Dagens erotik

 1. Underbar övre bild. Jag förstår verkligen inte varför så många påstår sig ha något emot ”mulligt”. Hennes leende är ju bra mycket mer upplyftande än vad ”smalare tjejer” ofta ger på bild! Hennes rumpa är att döda för också 🙂

  • rumpmonstret: Frågan är, är det verkligen så många som säger det?
   Eller är det en uppfattning vi alla har?

   • Nathalie: Jag skrev i en träningstråd om ”duscha/byta om nakna på gym” och fick direkt respons. Mestadels av tjejer om att dom inte vill visa sig eller skulle vilja men ”utseendefixeringen” är så stor…

    Det jag undrar: I vuxen ålder.. Hur visas egentligen denna utseendefixering i ett omklädningsrum? Om jag är en 40-årig kvinna som bara byter om, duschar och byter om. Hur kommer jag känna av denna utseendefixering? Kommer någon att säga något? Kommer någon att peka? Jag begriper inte riktigt det… I grundskolan? Ja. Då är folk omogna, mobbare och allt möjligt.. Men håller verkligen vuxna på? Eller vad är det en del är rädda för?

    Jag tror det är en stor myt. ”Mullig” är inte idealet och många vågar inte säga vad dom tycker om, så dom som inte gillar mulliga ifrågasätts aldrig. Det är ganska tydligt att det finns både större män och kvinnor som har partners. Ofta långlivade partners.. Så ganska många måste tycka om mulliga. För att inte peka på porren. Finns MYCKET porr inriktat mot mulliga och väldigt stora personer. Varför? Om ingen gillar det..

    • rumpmonstret: Detta med utseendefixering sitter nog mer i våra huvuden än att folk pekar, skrattar, retar osv.
     Däremot om man sitter med vänner/bekanta i vilket sammanhang sm helst och de/du säger typ:
     – ”Ah men har du sett henne, hon rakar sig inte”
     – ”Har du sett vad Johan har gått upp i vikt”
     osv
     Så sätter det där sig och när du sen är naken så är du som mest sårbar och dessa tankar kommer kanske upp:
     – ”Åh nej jag har inte rakat mig, vad tänker de andra”

     Sällan unga ställer sig och skrattar och pekar i ett duschrum eller?
     Jag var aldrig med om det i min uppväxt iaf.

 2. Nathalie: Folk borde verkligen våga ta ”debatten” när någon säger något likt det du skrivit. Tänk om du känner Johan. Säg att det är en bekant till dig som du gillar. Inte ”gillar” som i intresserad av, men gillar som människa. Johan hoppar av sitt korpen lag i fotboll för att det inte fungerar med tiderna på jobbet längre. Han struntar i att gå till gymmet och gillar pizza. Långa dagar på jobbet gör att det blir mer pizza. En dag säger din kompis Amanda ”Har ni sett Johan.. Han som var så snygg?”. Detta trots att Amanda ALDRIG påpekat Johans utseende förut varken positivt eller negativt. Varför är hans utseende plötsligt relevant för Amanda eller er överhuvudtaget. Ni har ju inget intresse i honom? Det är inte direkt så att sju kilo extra gör Johan döende…

  Jag tycker folk måste VÅGA ifrågasätta Amanda i detta läge. Inte skapa något bråk, men få henne förstå vad hon håller på med. Hur kul är det för Johanna att höra detta som också, av andra anledningar, gått upp i vikt som ska sitta och hålla en debatt om varför Johan inte är attraktiv länge? Vad är poängen?

  I min gamla skola hade tuffingarna ”soft air guns” med i omklädningsrummet. Jag tror inte direkt det var så mycket fysisk mobbning, men det gjorde inte ombytet av kläder samt duschen roligare precis 🙁

  Sedan var en vän överviktig i lågstadiet. Trots att alla visste det ville han täcka sig, så han höll för den öppna duschen med handduk. Detta tyckte några var väldigt kul eller konstigt. Så det blev massa liv om det. Grejen var väl det att hade han inte skyddat sig hade han blivit retad för det också.. Svårt läge för en 7-9 åring..

  • rumpmonstret: Tror en del tycker att det är ju bara lite roligt skvaller men i slutändan så sätts normer så.
   Det fastnar i huvudet på en och sen när en själv går upp i vikt så känner man sig oattraktiv.
   Det hjälper inte heller att all media mer eller mindre är enbart på ”vackra”, smala människor.
   Tv, film, serier, planscher, reklam, adds på nätet, klädkatloger m.m.
   Vi hjärntvättas med det så att det ska vara normen för vad som är attraktivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.