20 svar på ”Lite uppehåll!

 1. Du verkar ha flyttat runt en del. Nu gissar jag att det är pga. gemensamt boende med partner, men visst är det slitsamt? Tyvärr så tycker jag dagens samhälle öppnar upp för konstanta flyttar hos många människor. Detta istället för att fokusera på att ”ge” folk mer stabila hem som fungerar under en längre period. Eller är det du som vill prova olika platser och sätt att bo på?

  • rumpmonstret: Ja jag är nog inne på min 19 flytt i mitt liv… *puh*
   Jag var tvungen att flytta nu för huset jag hyr ska deras dotter ha, annars hade jag bott här tills jag hade fått ett jobb i staden min kille bor i.
   Ville verkligen inte flytta.

   • Hur ska du bo nu då? (inte var osv. då det kan finnas massa tok som läser!). Förut var det väl i en liten stuga i enskilt grönområde om jag inte misstar mig. Blir det liknande igen? 😮

 2. Nathalie du måste komma nu ju. Det är totalt kaos utan dig 🙂

  Grattis på internationella Nathalie-dagen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.