16 reaktion på “Dagens erotik

 1. Än en gång har jag sett en film där sexet är något som kan vara värt att diskuteras: http://www.imdb.com/title/tt0373450/?ref_=nm_flmg_act_31

  Två kända manliga huvudskådespelare är med i rätt vågade sexscener, men snopparna syns ej.. Däremot är det flera kvinnliga karaktärer med som verkligen visar allt. Filmen är udda, men klart sevärd. Samtidigt förstår jag varför dom flesta antagligen aldrig hört talas om denna. Det är ganska grova sexscener som inte känns lämpade för en yngre publik.

  Bra film för den som vill se något annat än Marvel och Star Wars!

 2. Diskussion!

  Igår såg jag denna bild: https://cdn2.cdnme.se/26772/8-3/wertwt_5a6d79702a6b2280fc3ee157.jpg

  Den har fått mig att tänka. Det är en presentation på olika typer av kvinnor. En motreaktion till mycket av det media trycker upp eller den gamla bilden på en kvinna. Kvinnor som förlorat ett bröst i cancer, långa, korta, tjocka, smala, små bröst, stora bröst. Ja.. Alla är kvinnor och lika värda. Jag håller med. Jag tycker det är tråkigt att vi lever i en värld där man inte bara kan få vara den man är utan att någon ifrågasätter. Om du inte gillar mig? Strunta i mig, men ge mig åtminstone respekten att lämna din åsikt för dig själv. Ungefär som när kvinnor tränar upp sig och blir riktigt biffiga och får kommentarer som ”du ser ut som en man” eller ”du vore snyggare utan muskler”. Om en tjej aktivt väljer att lägga ner många timmar på gym för att bli biffigare.. Är det verkligen sådana kommentarer som behövs? Vad är poängen? Om du inte finner henne attraktiv.. Gå vidare. Det finns säkert många andra du finner attraktiva istället!

  Med det skrivet. På denna bild ser du även en figur med en snopp. En ”ladyboy” eller vad man ska kalla personen.

  Är verkligen kvinnor (skulle vara intressant att höra) SÅ öppna att kalla dessa personer för kvinnor? Jag tänker mig ett scenario:

  Du är på ett badhus och går in i bastun. I bastun sitter några helt nakna. Däribland en ladyboy.. En tillsynes kvinna med en snopp som hänger rakt ut fullt synligt. Skulle det kännas 100 % för dig att sätta dig naken i närheten som du gör med övriga kvinnor?

  Annat scenario:

  Du är på ett badhus, går till duschen och duschar bland andra. När du duscha klart märker du att flera kvinnor har en snopp. Du står alltså och duschar naken. Får syn på 2-3 snoppar medan du står där själv naken.

  Skulle detta vara fullt naturligt för dig och du skulle knappt reagera eller bry dig?

  Jag förstår absolut detta som fråga för individens rätt att vara individ, men samtidigt är jag osäker på hur komfortabel vanliga kvinnor är ibland okända nakna män. Är det någon skillnad gällande detta egentligen? Jag kanske har helt fel.

  • rumpmonstret: Tack för diskussionen.
   Det är en svår fråga tycker jag då jag aldrig har varit med om det och om jag skulle bli det så skulle jag nog reagera pga att jag aldrig har varit med om det.
   Titta, kolla igen så att jag såg rätt osv.
   Sen beror det på hela situationen.
   Stirrar personen läskigt på andra?
   Nej: Då skulle jag vara med bekväm.
   Ja: Skulle få en otrolig obehaglig känsla osv.

   Angående ordet ladyboy så skulle jag vilja ge lite mer nyans.
   Det kan vara en person som är född till kille med snopp men som är i förvandlingen till kvinna som personen känner sig som.
   Eller så behåller personen det manliga könet pga massa olika anledningar: (för stor risk med operation, resultatet blir sällan bra, vill ha kvar sitt kön som det är osv) men lever som kvinna (klär sig, agerar, är en kvinna i alla avseenden förutom det biologiska könet).

   Klart att det blir problematiskt och jag har inget svar tyvärr.

   • Jag frågade en tjejkompis om detta. Hon tyckte det var okej om transan/ladyboy (eller vad det nu kallas.. Finns många namn för ungefär samma sak?) var feminin i övrigt. Är det en lång, muskulös person med en snopp så finner hon det obehagligt antagligen. Är det någon som ser ut som en kvinna i övrigt och agerar som en kvinna så hade hon inga problem med det!

    • rumpmonstret: Lite så tror jag också att jag skulle reagera så det beror på mer än enbart snoppen för den är inte hotfull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.