1 veckas uppehåll

Hej alla läsare!

Jag tar ledigt första veckan i år ifrån bloggen.
Jag har varit yr i skallen konstant en längre tid och håller just nu på att reda ut varför.
Tagit massa prover och en röntgen på skallen och inväntar svar.

Börjar bli extremt trött så känner att min energi måste gå till vardagen just nu.
Lovar att komma åter snart och får jag energi i veckan så ordnar jag bloggen.
Kommer troligen läsa kommentarer osv under veckan dock.

Ta hand om er!

14 reaktion på “1 veckas uppehåll

 1. Hälsa kommer alltid först! Hoppas det ”bara” är brist på något som lätt går att återgärda.

  Jag har själv börjat med att äta B och D-vitamin senaste tiden och jag märker skillnad. Inte 150 % skillnad, men jag är piggare och mår allmänt bättre. Minst 10-20 % skillnad ifrån förr. Hoppas det bara är något sånt!

  • rumpmonstret: Det hoppar jag med för just nu snurrar alla tankar: vaxpropp i örat, infektion på balansnerven, kristallerna i örat som är urbalans, cancer eller tumör i hjärnan.
   Ja, ibland snurrar hjärnan iväg.

 2. Håller med om D-Vitamin!
  Behövs nu när det är mörkt hela tiden.
  Äter även en multivitaminer och
  Zink och magnesium

 3. Hej Nathalie,
  Ett tips. Stäng ned bloggen helt i en månad och läs inga kommentarer, då är hjärnan ändå påkopplad. Men om man mår bättre så kan man starta upp det tidigare men då är det en bonus. Bara delvis en vecka låter kort…. Det finns en anledning till att vi har rätt till fyra veckors sammanhängande semester enligt AML (arbetsmiljölagen).
  Krya på dig.

  • Sign ”The boy scout”: Tack ska du ha!
   Jag tar denna veckan först så får vi se.
   Att stänga ner den i en månad kan jag inte just nu pga olika anledningar men behövs det så får jag lösa det.

 4. Jag utreddes för samma symptom för ett år sen. Visade sig att jag hade vääääldigt låga nivåer av vitamin B12. Min kropp kunde inte själv ta upp det, så livstids behandling med sprutor. Bättre än alla scenarior jag hade målat upp! Hoppas du snart får klarhet, och kan börja återhämta dig☺️

  • Aries: Tack ska du ha! Det låter inte roligt, men bra att de kom fram till vad det var. Ja tankarna snurrar fint samtidigt som huvudet bara snurrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.