6 reaktion på “Dagens erotik

 1. Till alla!

  Brukar ni diskutera sex med era vänner? Om ni gör det.. Hur? Är det mer skämtsamt? Mest om sjukdomar/graviditeter? Detaljerat?

  Det finns ju alltid killar som är rädda för ”kvinnosnacket”… Men hur vanligt är det? Är det mest en myt? Något tjejer gör när dom är 16 år? Diskuterar 42-åriga kvinnor specifika detaljer om deras män?

  Om man vänder på det tycker jag det blir en konstig konversation. Att en polare spontant berättar: ”Min tjej har ovanligt stor klitoris”. Anta sedan att vår vänskap och deras relation håller livet ut. Vad ska jag med kunskapen om hennes klitoris till? Jag föredrar att vara ovetande då :p

  Bland killar är det mest skämtsamt skryt tror jag. Är en kille väldigt erfaren och en annan oerfaren tror jag det blir en ganska oärlig konversation överlag. Men är det två ”normala killar”.. Så blir det nog inte så mycket snack överhuvudtaget.

  En bekant och hennes tjej var dock väldigt öppna med deras relation, men det tycker jag är en annan sak. Att jag och min tjej väljer att prata om våra positioner, vår första gång, oralsex ser jag inget fel i, men om jag skulle dela med mig av samma information medan hon är ovetandes känns det fel (att hon är högljudd i sängen, svårt att komma, vägrar oralsex m.m) eller tänker jag konstigt?

  • rumpmonstret: Jag snackar en hel del sex med min bästa vän (enbart 1 utav mina vänner pga att hon står mig närmast).
   Vi snackar dock mer och mer relationer, normer, strukturer nu för tiden.
   Vi snackar en del pga att vi har liknande intressen i sängen och kan ge varandra tips.
   Sen kan det absolut komma upp saker på tjejkvällar om tidigare ligg osv, sällan så kommer det upp saker om ens nuvarande partner.
   Det som snackas om är sällan storleken på könet (som du gav som exempel) utan om det har gått lite vilt till, det gick sådär på fyllan, att han inte visste vart klitoris satt osv.

   • Tycker du det är enklare att diskutera sex med din närmsta vän än med något mer avlägsna / bekanta? Eller har det bara blivit så pga. gemensamma intressena? Jag kan tycka det är svårt att nå genuint intressanta delar av sex-snack med folk. Alltså personliga upplevelser/tankar som dom är öppna med och som inte bara är saker man lika gärna kan få ifrån en film eller korta tråkiga svar.

    Jag har några tjejvänner/bekanta som det är kul att diskutera sex med. Jag skickade ”snoppen i pastan”-bilden till dom. En tycker den var riktigt rolig (konstigt motiv), en äcklig (inte attraherad av killen) och en sexig (välhängd). Det är inte så att jag bara skickar slumpmässiga porrbilder till massa tjejer, men finns det bilder med finess eller ofta humor i tycker jag (och dom. Jag har frågat flera gånger om dom tycker det är obehagligt/jobbigt när jag skickar någon bild) att det är mest kul. Jag skickar inte bara helt slumpmässigt. Flera gånger har jag fått frågan om var jag hittar allt. Det är härligt att hittat några sådana tjejer, men det är inte enkelt i denna tid då ”dickpics” är vardag och många backar undan bara man nämner ordet ”sex” i någon kontext.

    • rumpmonstret: Jag pratar enbart med väldigt nära vänner om mitt privata sexliv.
     Pga att jag är tjej så snackar jag inte om mitt privata sexliv med någon okänd då det oftast tolkas som en invit eller liknande plus att jag vill inte att alla ska veta vad just jag gör i sängen.

     En dickpic behöver inte vara något obehagligt eller otrevligt utan en OÖNSKAD dickpic är inte okej.
     Om man frågar och får ett ja, då är det okej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.