6 reaktion på “Dagens erotik

  • rumpmonstret: Ett annat sätt att göra det på.
   En del tycker att det kan bli lite trist ibland i sängen, testa att göra samma sak på ett annat sätt. 😀

 1. En verklig historia i ämnet – ”Ni killar som håller på så här. Skärp er!”.

  På mitt jobb har vi en publik reception och en biltvätt. För något år sedan jobbade en tjej som vi kan kalla Anna i receptionen och en kille vi kan kalla Per på biltvätten.

  Ibland går biltvättskillarna förbi receptionen och då var Anna givetvis trevlig. Per frågade Anna på fika en gång, men fick ett artigt nej som svar. Han fortsatte dock och frågade henne flera gånger. Alltid klara nej. Efter en tid fick denna kille sparken ifrån biltvätten. Sedan dess har Anna även fått jobb på annan plats, men hoppar in ibland vid sporadiska tillfällen.

  Igår dök Per upp på jobbet och frågade efter Anna, hennes kollega sa att hon inte var där. Då gick Per ner till sin gamla biltvätt och efteråt blev hans chef förbannad (Per hade ju fått sparken av en anledning…).

  Idag frågade jag Anna vem denna Per var.. Var det någon hon gillade? Ogillade? Hon blev väldigt upprörd och sa att han absolut inte ska veta var hon är eller när. Att hon definitivt slutat på jobbet.

  Det läskiga är att Anna var på jobbet just den dagen (är där några få dagar om året) och precis den dagen svängde han förbi. Hon är rädd att han är någon form av stalker…

  … Jag tycker Pers första steg att prata om fika inte var fel, men efter återkommande nej? Då är det dags att ge upp, eller vad säger ni?

  • rumpmonstret: Självklart ska man kunna fråga någon på en fika eller dejt tex men man måste kunna ta ett nej och gå vidare.
   Har vänner som har haft ”stalkers” där man har varit tydlig så ini bomben att man inte är intresserad, blockat personen på internet men de skapar nya konton och försöker igen och igen och igen.
   Om man sen vet att personen kan vara farlig (domar på sig sen tidigare för misshandel/kvinnofridsbrott eller liknande) så är man ”artig” men ett tydligt nej och om man även skriver att man tycker att detta är läskigt nu så borde man fatta.
   Denna kille är det varningsvibbar på direkt, uppenbart kan han inte ta ett nej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.