18 reaktion på “Veckans fråga

 1. Håller med ”Bara jag”, men tycker könshåret inte är en ”svartvit”-fråga. En större skog, ansat eller rakad kan alla tre vara väldigt sexigt.

  Jag har definitivt inget KRAV på en partner i denna fråga. Trenden idag verkar vara ”rakat”. Tycker sådana trender är löjliga.. Som frågan säger: Prata med din partner istället. För att göra det jämlikt får tjejen bestämma killens frisyr och killen tjejens? 🙂

  • rumpmonstret: Jag har inte några krav heller.
   Podden fick mig bara att fundera varför jag började och jag har inget bra svar.
   Troligen för att ”alla andra” gjorde det, fast inte alla andra gjorde det.
   Varför gjorde alla andra det?
   Kanske pga av porren, som influerar oss vare sig vi vill eller inte.
   Idag har det blivit absurt dock; blekta anus eller kön…
   Sen premieras det att se ung ut men att raka allt är att se ut som ett barn egentligen.
   Säger inte att folk tänder på barn men är det inte lite sjukt att det är det som är ”normen” idag.
   Jag har sagt flertalet gånger:
   – Man vill ju inte ha hår i maten.
   Samtidigt om du får hår i munnen så gör du fel på en tjej för det växer inget hår på klitoris.
   Visst är det urskog så kan man få, men ansas det så är det väl inga problem?
   Precis som på killar om de bara ansar roten lite så är det inget problem där heller.

   • Fast…man slickar ju inte bara klitoris när man ger oralsex på en tjej. Visst, vissa tjejer föredrar enbart stimulans där men många uppskattar att tungan leker vid blygläpparna, hålet och mellangården osv.
    Personligen uppskattar jag om tjejen sparar hår ovanför musen men är len på och runt. Helrakat känns konstigt

    • N: Ja där är man också och slickar men där växer det inte hår heller (möjligtvis mellangården och självklar yttre blygdläpparna).
     Det köper jag helt, då är det hårfritt där det ska lekas men just detta helrakade kan man ställa sig frågan varför man gillar.
     Är inte någon kritik men ibland måste man fråga sig själv varför man gillar saker.
     Ibland är svaret att man inte ens har reflekterat över det och då kan man fråga sig om det är ett fritt val eller att man har blivit påverkad.

   • Att bara ansa lite roten på killar räcker inte alltid för att ”slippa hår i maten” då det kan växa hår långt ut på skaftet.

    • G: Ja det kan det göra men är det inte oftast då mer ”fjun” och inte full hårväxt.
     Det har inte jag stött på ännu men det kanske finns.

     • Nathalie: Nja dom hårstråna kan vara relativt långa. Tillräckligt för att ”störa”.

     • G: Ja absolut, det jag tänkte på att det är betydligt mycket mindre hår än på venusberget.
      Det är några få strån men klart de kan bli långa.

   • Jag har också rakat ”lill-rumpis” 100 %. Tryck utifrån? Inte direkt, men visst blir man påverkad av porr och ”vad man hör”. Ville väl mest prova. Tyckte inte det var snyggt på mig och då håret växer rätt snabbt är det jobbigt (pga. pungen främst) att vårda hela tiden. Ser inte snyggt ut när det bara är lite-lite heller. Nu ansar jag och tycker det fungerar.

    Hur vet man att alla andra gör det egentligen? Jag ser inte direkt 100-tals könsorgan varje vecka 😮

    Urskog beror mycket på. Dom flesta har hår som växer begränsat och det ser jag inget fel på, men hur en del (män?) växer väl könshåret slutligen ihop med annat hår och det är inte särskilt snyggt…

    Tycker man absolut får ha helrakat, men att det ska vara någon standard eller ideal blir mest löjligt.

    • rumpmonstret: Som tonåring så har man inte så bra koll (fast man tror det) och om den populäraste tjejen/killen har en sak så vill man vara som dem ibland.
     Media visar modeller som är hårlösa, porren visar det, killar gillar porr och man vill självklart vara omtyckt.
     Man påverkas mer än vad man tror och sen blir det en vana och man tänker inte på det utan det går på rutin.

 2. Kan tycka att det är oerhört sexigt med både helrakat/vaxat och helt orört och allt däremellan! Det viktigaste är att det känns bra för personen vars kön det är! En del vill dessutom variera sig!
  Har aldrig varit renrakad tidigare men genomgick nyligen en ljumskbrockoperation då sköterskorna innan tog bort allt hår i regionen. Kände mig oerhört naken och utlämnad i situationen och ändå pirrade det lite i magen. Håret har ännu inte kommit tillbaka så det har varit en annorlunda känsla.

  • Tomas: Ja det är en annorlunda känsla första gången man gör det eller om man inte har gjort det på ett bra tag.

   • Håller med helt! Brukar varken vara pryd eller ha problem med att visa mig naken men nu ibörjan kände jag mig både blygare och naknare än jag någonsin gjort. Så småningom märkte jag att jag blev ännu känsligare för beröring i hela området så lusten blev snabbt större, (vilket min fru har både roligt av och åt)
    Skulle ändå kännas lite jobbigt att gå till simhallen och duscha offentligt just nu.

 3. Jag rakar penisskaft och pung, resten ansas.
  Rakade mig helt en gång men det föll inte frugan i smaken.
  Både jag och frugan gillar generellt inte håriga kroppar, varken på oss själva eller hos andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.