23 reaktion på “Dagens låt

 1. En kompis till mig tycker det mest vore skumt att se vänner av det andra könet nakna. Vad tycker ni? Alltså att man t.ex. bastar ihop eller dylikt. Skulle ni verkligen inte tycka det vore lite intressant / kul utan mest jobbigt/pinsamt?

  • rumpmonstret: Jag skulle inte bry mig, så länge det var av samma kön.
   Jag skulle inte vara bekväm med motsatt kön.

    • rumpmonstret: Att visa mig naken mer.
     Om jag har minst misstanke att personen skulle vilja vara mer än kompis så är det nej direkt.
     Extremt få killkompisar jag skulle känna mig bekväm med att visa mig naken inför, är nog enbart 1 pga att jag ser han som en bror och han mig som en syster och det vet jag till 100%.

 2. Beror helt på relationen tror jag. Har en tjejkompis och vi har badat nakna massor med gånger vid mitt sommarställe. Ligger på klipporna och soltorkar efteråt.
  Sen har jag en annan tjejkompis som jag aldrig för allt guld i världen skulle visa mig naken inför.

   • Hon jag badat med är väldigt naturlig…spirituell?
    Den andra är…speciell…hon rangordnar sina killar beroende på storleken på kuken. Säger att alla tjejer som hävdar att storleken inte har betydelse är lögnerskor…hånar sina ex…ja du fattar..
    Men gillar henne av andra anledningar och vi har roligt ihop ibland. Men skulle aldrig visa mig naken för en sådan människa då jag själv är högst normal + där nere.

    • N: Förstår hur du resonerar då.
     Samtidigt säger inte slakt tillstånd hur den är i stånd.
     Shower eller grower finns ju uttryck som.

     • Och oavsett shower eller grower så borde det vara skit samma i en sund värld. Precis som allt annat. Varför måste man vara en grower ens? Varför kan man inte bara vara skapt som man är skapt? Helt seriöst?

     • N: Håller med dig, det finns inget man kan göra åt det.
      Eller ja, lägga sig under kniven men det är sällan värt det.
      Låt oss få vara som vi är 😀

     • I min värld finns det inte ens ”finns inget man kan göra åt det” utan man är som är och det är Nice oavsett. En tjej med b-kupor är vacker och så även en fyllig med h-kupor. Den fylliga är inte bara ”hon är som hon är”.

     • N: Det jag menar med ”att man är som man är” är inget negativt för mig, ville klargöra det.

      Alla kan inte tycka att alla är vackra, snygga, sexiga osv men det är okej.
      Vi är olika och tur är det, så att det finns någon för alla.
      Jag tycker att man ska känna sig bekväm i sin egen kropp, älska den om man kan men minst acceptera den som den är.
      En del lägger jättestor vikt vid sitt utseende och kropp och andra:
      – ”Äh det är vad det är.” och sen är det inget mer med det.
      Jag är så sådan person, jag är inte nöjd med mig själv men jag har accepterat min kropp, klagar inte på den, trashtalkar den inte osv.
      Det är en kropp och om jag skulle vilja ändra på den så får jag lägga energi på det (tex träna osv) men det prioriterar inte jag idag.
      Säger absolut inte att en a-kupa är fult och en h-kupa sexigt som fan.

    • Härligt att ha en tjejkompis som den andra spirituella. Henne ska du hålla hårt i (alltså uppskatta hennes vänskap och försöka se till att den inte bara glider ut i sanden) 🙂

     Den andra låter.. Speciell. Får jag fråga hur gammal hon är? Kvinna som rangordnar X-pojkvänner och KK baserat på kukstorlek känns förhoppningsvis rätt ung. Är hon typ 37 år så har hon lite mentalt mognade att göra.

     Hade jag nakenbadat med några vänner och någon polare sagt att ”Amanda är söt, men vilka mini-tuttar eller såg ni celluliterna eller härlig tjej, men för smal”. Då hade jag fan viljat knocka den killen. Delvis för att förstöra ett sånt härligt ögonblick för alla, men också för att han inte kan hålla käften. Har man sådana tankar får man gärna behålla dom för sig själv. Enough is enough!

     • Hon är 31 så visst fan är hon omogen på de sättet. Men hon har haft de tufft i livet. Mycket killar å problem osv. Om de nu är en förklaring?

     • N: Det kan vara en förklaring.
      Hon kanske har varit i dåliga/destruktiva förhållanden där hon har fått höra att hon inte duger om och om igen.
      Det kan då vara en försvarsmekanism att hon ”attackerar” först för att skydda sig själv.
      Inte en ursäkt men en förklaring.

     • rumpmonstret: Håller med, håll de tankarna för dig själv.
      Yttrandefrihet är ett privilegium och bara för det behöver man inte säga ALLT man tänker.

 3. Har badat naken många gånger med både tjej och killkompisar samtidigt. Ingen stor grej egentligen.
  Alla brukar dessutom trycka att det är skönt att man torkar mycket fortare utan badkläder.

  • Tomas: Jag tror att känner man sig trygg i sällskapet så tror jag inte att det är något problem.
   Att man vet att ingen av de andra är intresserad av en själv på ett sexuellt sätt.
   På så sätt kan man ta bort det och då blir det mer naturligt.?

 4. Det är nog framför allt tillit och trygghet det handlar om. Vad människor känner innerst inne går aldrig att veta men så länge alla agerar så att alla känner sig trygga och bekväma i situationen så är det inget problem. Men det skulle ju bara behövas en oförsiktig kommentar för att fördärva den tryggheten

  • Tomas: Ja absolut, tyvärr är det nog så.
   Sen beror det nog på hur bra man är på att känna in stämningar och ifall man är en människokännare osv.

 5. Nathalie och alla andra som vill svara: Ett problem i samhället som jag tycker är stort är det Nathalie och N nådde i sin konversation i denna tråd.

  Nämligen att ”alla måste tycka något om alla”. Varför det? Dom flesta människor har begränsat med relationer (korta och längre) i sitt liv. Säg att N nakenbadar med en tjejkompis och är inte attraherad av tjejkompisen. Måste han säga något då? Han går ut med en tjejkompis och nakenbadar.. Båda visar sina kroppar i full tro att den andra kommer visa respekt. Vem säger att tjejen är attraherad av N? Båda kanske bara vill bada och ha sällskap? Skapa ett kul minne. Varför måste N tycka något alls om tjejen eller tjejen om N?

  Tänk om tjejen tycker N är lite snygg, men inte agerar då hon värdesätter hans vänskap mer. Är det då kul och höra, när hon visat sig naken, att N inte gillar henne alls ur fysisk aspekt?

  Strunta i utseendeskalan nu, men tänker inte dom flesta människor att olika personer dom känner, träffar eller bara ser antingen är oattraktiva, intetsägande, lite söta, attraktiva eller riktiga snyggingar? Att TÄNKA det är fullkomligt normalt, men varför döma så hårt på utseende?

  Sanningen är att vissa kanske inte är attraherade av Nathalie, andra tycker hon är lite söt och andra tycker hon är fantastisk. Vissa tjejer kanske tycker Ns snopp inte är tillräcklig, andra tycker den är helt okej och vissa tycker den är perfekt just för henne (kanske tom. bästa hon haft).

  Varför lägga ner negativ energi på något egentligen helt oväsentligt i ditt liv. Tänk att gå in på en dejtingsida och aktivt söka upp människor du inte har minsta intresse av och bara skriva tasktiga saker. Är det inte bättre att leta upp människor du verkar tycka om och vara positiv mot dessa istället?

  • rumpmonstret: Håller helt med dig.
   Alla kan inte attrahera alla och jag attraheras inte av alla.
   Med det sagt så är man inte mindre värd eller liknande.
   Detta att slänga ur sig ”sin åsikt” (negativ ofta) hela tiden, fast ingen har bett om den är väldigt irriterande.
   Håll det för dig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.