18 reaktion på “Veckans fråga!

 1. Spelar ingen roll för min del. Tycker jag sett tillräckligt med tjejer som är attraktiva oavsett mängden könshår. Visst finns det folk som har FÖR mycket könshår. Där det verkligen växer ut och växer åt alla hålll och kanter. Det är dock extremt ovanligt skulle jag vilja påstå. Tjejer som låter håret växa villt har sällan så mycket hår.

  Tycker däremot alla kan passa i olika frisyrer. Ungefär som att vissa män passar med skägg, helrakade eller mustasch. En del som bara löjliga ut och andra passar bättre i det. Samma sak med könsorgan kan jag tycka. Tycker man ska prova sig fram och se vad man trivs med. Inte att man tvingas pga. någon ”trend”. Hur många exakt ser ditt könsorgan? Brukar du visa det för familj, vänner och kollegor dagligen?

   • Blir så lent, så lent samt att det inte är sticksigt att mumsa fiffi. Gillar den Lena hudkönslan mot läppar och tynga. Tar längre tid för håret att komma tillbaka och växer ut utan att bli stubbigt.
    Ser själv till stt frisera samt raka penis och pung regelbundet för att hålla stubben borta. Har mer hår på huvud och ansikte än någon annanstans på kroppen.

 2. Egentligen spelar det ingen som helst roll! Finns känslorna med går allt från vildvuxet till helrakat bra! Men ändå får jag erkänna att det är något med helrakat eller vaxat som är extra kittlande. Förmodligen mest för att det signalerar ett medvetet självförtroende när det gäller den egna sexualiteten.
  Det kan faktiskt vildvuxen också göra fast på ett annat sätt.
  Men som sagt: finns känslorna med så kommer allt sånt i andra hand!

   • Tror egentligen att det handlar om val efter ens personlighet och det vill man ju oftast inte ändra på!
    Underbart att känna ryckningarna under en slickande tunga, oavsett hur utsmyckningen är beskaffad! 😉

 3. Tycker att det är jättefint med lite välklippt precis ovanför fiffi
  Men i övrigt får den helst vara välrakad då som sagt man vill ju inte ha hår i maten 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.