16 reaktion på “Dagens erotik

 1. Härligt att sensuella bilder inte behöver handla om ungdomar! (Skönt att veta att man har mycket att se fram emot även när man blir till åren. 🙂 )
  Härlig ritt på nedre bilden!

   • Håller med! Är över 30 själv och tänder inte alls på 18-22 åringar som tidigare. Har däremot upptäckt hur mycket vackra kvinnor i alla de former som finns från 30 år och uppåt! Erfarenhet är också sexigt!

 2. En tanke som jag fick av Tomas-inlägg.

  Porr och sex överlag har nästan alltid varit fokuserat kring yngre människor, men äldre människor har och har alltid haft sexuella känslor dom också. Är det inte mer hälsosamt att en man på 65 år onanerar till en bild av en säg 60 årig kvinna än att han sitter och tittar på tonåringar och 22-åringar? Vilket är det primära när det gäller modeller/porr/sex?

  • Är det inte så, eller var i alla fall, mer vanligt att tjejerna är väldigt unga men mannen kan vara allt ifrån 18-65 så länge han har en stor kuk?
   Män vill se unga tjejer och kvinnor vill se en stor kuk tänker dom. Stämmer kanske på dem flesta också.

   • N: Kan mycket väl vara så, men åtminstone jag ”mognar” sexuellt med min ålder. Börjar och se attraktiva saker med annat än det traditonella.

    Jag förstår ”lusten” för en kvinna att killen har stor kuk, men jag har tröttnat på att se det. Jag är mer intresserad av genuint sex som är ”snyggt”, men också mer förankrat i verkligheten dock med en gnutta fantasi… Men då mer på kanske utspelningsplatsen än storleken på olika organ. Ser hellre en vanlig söt tjej än någon med silikon i bröst, läppar, ultrasmal midja, tatueringar och annat. Det är helt ointressant för mig.

    Det är svårt att säga emot att kvinnor (och män?) oftast ser bäst ut i en viss ålder, men jag är inte 22 år längre. Jag ser gärna sexuella bilder eller filmer på kvinnor mer i min ålder. Är dom snyggare? Kanske inte, men jag åldras också.. Istället för att sex ALLTID ska vara någon fantasi tycker jag att slänga in mer realistiska grejer gör det bättre.

    • Rumpmonstret: Denna fördom att tjejer vill ha stor kuk kan man slå hål på. Snacka med era kvinnliga vänner om detta. Fråga vad gör en man bra i sängen och jag lovar att stor kuk är inte en av sakerna.
     Lyssna på oss som ligger med kukar och tro oss.

   • N: Ja inom porren är det så oftast.
    Samtidigt så är det män som gör porrfilmer och då blir det ur deras perspektiv och deras ”fördomar”.
    Vi måste få bort att stor kuk= bra i sängen. Brukar tyvärr vara tvärtom pga att killen har blivit i tutad att det räcker vilket det inte gör.

    • Jo men som boken jag refererande till så är det knappast bara män som lägger vikt vid storlek när det kommer till sexuella beskrivningar. Aldrig läst en text som typ ” han förde inte sin lilla sexiga kuk i mig”.

     • N: Nej det är sant och det är något vi måste få bort.
      Allt med storleken, det spelar ingen roll om en är stor eller liten.
      Man kan skriva: Han förde in sin sexiga kuk i mig, tex.

  • Rumpmonstret: Det vore väl mer logiskt samtidigt så säger samhället att unga är det vackra och sexiga vilket de också tar in.

   • Tror inte att det går att styra vad man tänder på och kanske är det tom dumt så länge som det inte handlar om underåriga eller något annat som kan bli skadligt både för en själv och andra.
    Hörde en äldre man säga en gång ”Det ska ni komma ihåg ungdomar, att det spelar ingen roll var ni skaffar er aptiten, så länge ni äter hemma!” Även om uttalandet kan anses mer än lovligt sexistiskt , så tror jag ändå att det ligger något i det för både kvinnor och män.

    • Tomas: Jag tror man kan ”ändra” på vad man tänder på.
     Det jag tände på när jag var 18 tänder inte jag på idag eller rättare sagt då trodde jag att jag skulle tända på vissa saker men insett att det gör jag inte.
     Det kan nog också bero på vad man exponeras för, är det enbart hetero silikon och stora kukar så är det inte så lätt att tända på något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.