41 reaktion på “Dagens erotik

 1. 11 minuters snack i TV4 om ”Hur ska vi prata om våra partner i sällskap av andra”: https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/3937860?utm_source=tv4_fb&utm_campaign=nyhetsmorgon

  En rätt tramsig diskussion om ett ämne som kan beröra många. Mot slutet diskuteras det om folk som är öppna med sig själva och berättar väldigt mycket om även sina partners inför andra. Hur ska dom hanteras? Ett tips var att ”ta bild på partners snopp när det är kallt och den är jätteliten. Lägg på Instagram så blir personen blockad därifrån”. Detta skojas sedan bort, men nämns igen i slutet… Som att det vore ett fullständigt godkänt sätt att hantera ett drygt beteende av en partner.

  Låg nivå på diskussionen. Olagligt att göra så. Snoppen krymper i vissa lägen, det är mänskligt. På samma sätt som att bröst kan växa under en gravidivitet. Eller att en snopp och bröst kan vara väldigt små i alla lägen. Att sånt här tas upp i någon taskig porrfilm eller komedi är kanske en sak, men när en av Sveriges största kanaler pratar om det på bra sändningstid? Humor och skojfriska tag i all ära, men någon lägsta nivå borde dom hålla 🙂

  • rumpmonstret: Kan hålla med där och jag tycker att han borde veta bättre då han är upplyst om dessa frågor (varit med i massa program om sex och samlevnad så som ligga i P3 & Hångla med P3).
   Visst ser att det är mer som ett skämt men ändå, förstår hur du reagerar.
   Om man vänder på det (att det var en tjej som gjorde så här emot en kille) och att killen skulle lägga ut bilder på hennes vårtgård när den är stor, det hade varit ramaskri då.

 2. En sak som slog mig när jag läste er text nu var att…alltså hör man runt bland killar så finns det verkligen killar som älskar stora bröst, andra älskar små bröst….hängiga…tunga,fasta, uppnosiga…osv osv.
  Jag har nog aldrig hört en kvinna säga att hon tycker att det är mer estetiskt tilltalande med en liten kuk. Eller t.ex ”åh det är sexigt med en smal kuk”
  Det man hör i så fall är ”storleken har ingen betydelse” eller ”är den för lång gör det ont”. Men inte någonstans har jag varken läst eller hört någon säga att hon tycker det är snyggare eller skönare med litet/smalt. En erotisk bok kan definitivt innehålla en sexig kvinna med små bröst. Skriver man en erotisk novell om en man med liten kuk? Knappast?
  ”Han klev upp ur vattnen och hon såg längtande på hans lilla sexiga kuk”
  Haha 😀
  Varför ska KUKEN för ALLA vara stor för att vara sexig?

  • N: Intressant läsning.
   Detta blev mina tankar:
   1. Att jämföra kuken med brösten blir helt fel då brösten inte har något med ett traditionellt samlag att göra; brösten ska inte in i kuken så som kuken ska in i fittan.
   2. Jag har nog aldrig hört ifrån mina vänner att en kuk är sexig och det är sällan jag hör att en kvinnas fitta är sexig.
   3. Killar är mer visuella generellt sätt (killar älskar med ögonen och tjejer med hjärnan).
   4. En stor kuk är inte sexigare än en liten enligt mig för jag tycker inte att kukar generellt sätt är sexiga. En person kan vara sexig men för mig är inte en specifik kroppsdel sexig, kanske snygg eller härlig att se på.
   Det finns ”vackra” kukar men det handlar sällan om storlek utan mer om proportioner, färg, form osv.
   Storleken på kuken spelar roll men inte på det sättet som media och många tror.
   För lång = ont för vi är inte speciellt djupa
   För tjock = Tar tid att komma in, krävs mycket förspel, kan göra ont
   För smal = Kan kännas mycket mindre men samtidigt så sitter inte vårt största njutningsorgan inuti, så vilken tur, använda händer och tunga.
   För kort = Bökigt att den åker ut hela tiden, tar bort stämningen osv.
   Detta är sällan ett problem då de flesta ligger inom ”normalspannet” på penis.
   Sen hur ofta ligger man och kollar på ett kön?
   Visst när man ger oralsex tex men då är man väl så inne i det man gör så att man inte ligger och reflekterar över annat?

   • Nathalie: tack för spännande svar. Nu menade jag mer att jämföra just bröst kontra kuk som visuell och inte fysisk. Att titta på. Men det kanske är fel liknelse….har fortfarande aldrig hört en kvinna som är visuell säga att hon föredrar att titta på en liten kuk. Men en man kan föredra att se på mindre bröst. Spännande tanke.

    • N: Absolut den liknelsen förstår jag och det har inte jag heller hört.
     Jag tror dock att jämför kuk med bröst blir fel, kanske rumpa är en ”jämnare” liknelse av kroppsdel.

     • Ok. Kanske mer jämförbart och även där har jag hört män föredra en mindre ”snärtig” stjärt.
      Har vi skapat en konstig symbol när den gäller kuken? Varför är grande sexigare för ALLA? Varför finns det ingen tjej som tycker att en smal är sexigare? Läste om en kille som hade 8-9cm i omkrets vid stånd. Han tog livet av sig…

     • N: Jag tror inte det handlar om ifall en kuk är sexig utan mer om den kan prestera som ”ångesten” ligger i.
      Kön överlag är väl inte speciellt sexiga tycker jag.
      Könet överlag har liten betydelse för mig vid sex då som sagt var min största njutningspunkt sitter utanför mitt hål.
      Om något så är det mer formen på kuken, tex bananformad funkar bra för att träffa g-punkten eller om killen är skicklig och kan träffa där ändå.
      Vi måste få bort stämpeln på att kuken måste vara stor.
      Där spelar media in mycket tror jag och sen ”grabbigheten”.
      Visst det finns garanterat tjejer som säger att en stor kuk är helt underbar och det bästa, men jag har snackat med mer tjejer som säger att en för stor är bara jobbigt och att det inte handlar om storleken utan mer på personen hur de kan tillfredsställa dem och då är inte kuken ens med i bilden utan mer oralsex, petting, förspel, känslan i sexet osv.
      Sen har vi grabbgängen i unga åldrar som inte vet bättre som hackar på sina polare om de ser/vet eller enbart vill jävlas säger att man har en liten kuk, kommentarer så som vad fan är du kärring som inte får upp den.
      Man kanske skulle prata mer om att man får ”vinballe” vid för mycket alkohol, att det händer alla att man inte får upp den då och då (pga stress, inte lust och ja killar behöver inte vara kåta 24/7) osv.

 3. Det är ju som att säga till en tjej att ”har du en stor fitta får du bli bra på avsugingar så spelar det ingen roll”

  • N: Båda ja och nej.
   För er killar så får ni er största njutningspunkt stimulerad både vid penetration och avsugningar.
   Vi får det enbart vid oralsex eller petting.

 4. Ni är inne lite på ett ämne jag sällan eller kanske aldrig hörts diskutera som drabbar tjejer på samma sätt som ”den lilla snoppen”. Nämligen den stora och icke traditionella pullan.

  Ett kvinnligt könsorgan ser nästan alltid likadana ut. Ibland kan det vara så att blygläpparna står ut litegrann.. Men aldrig i någon märkvärd kontext. Dom kan vara rakade eller håriga, men en grövre eller större tas sällan upp och då aldrig som något sexigt. Jag tror ni förstår vad jag menar..

  Så killar får inte ha för liten snopp och tjejer får inte ha för stor pulla. Det exemplariska är att killen har större än medel och tjejen är tight. Är det bara jag som ser paradoxen?

  Vad är så hemskt och säga att man föredrar eller tycker om en liten snopp eller ”större” pulla? För Nathalie har rätt.. Vem står och glor på en partners könsorgan? Sex ska vara skönt. Är det skönt förstår jag inte riktigt problemet… Man behöver inte direkt berätta detaljer som ens partners könsorgan till alla man träffar :p

  • rumpmonstret: En intressant sak är att det sällan pratat om tjejer komplex över sina kön så som; man har ”fel” färg på blygdläpparna, att de inre blygdläpparna sticker utanför de yttre, att venisberget är för tjocket, att man är rädd för att inte var för tajt, att man luktar illa osv.
   Oftast har killar ett komplex; storleken.
   Eller har jag fel?

   • Nathalie: Vet inte om någon är intresserad, men jag tar mig själv som exempel. Min snopp är mörkare än övriga mig. Det var något jag tyckte var konstigt som yngre.. Varför? Det är liksom bara snoppen.. För länge sedan pratade jag dock med en tjej om intima saker och hon blev nästan förskräckt när jag nämnde mitt organ som ”ljus”. Hon förutsatte nämligen att en snopp såg ut som min. Sedan dess har jag inte haft minsta komplex över det.

    Annars kan säkert förhuden vara en sådan sak. I film, porr, vanlig, HBO produktioner har killar nästan aldrig förhud och skulle dom ha det syns det inte alls (trång förhud, för mycket förhud) utan snoppar är alltid estetiskt perfekta. Har man inte det är det klart man kan ha komplex! Åter igen någon ensidig bild som visas över ”hur det borde vara”.

    Annars är nog storleken det stora komplexet. Oftast benämnas den vanliga 12-15 centimeter i stånd som liten. Går nog att hitta porr där en har vanlig snopp och en väldigt stor. Det blir som helan och halvan även fast den lilla inte är särskilt liten. Vilket är fel.. Det är klart någon med 12 cm får komplex om dom vet att en kille med 15 benämns som ”liten”. Kan tänka mig hur någon med 9 cm i stånd mår i vissa situationer..

    • rumpmonstret: Ja jag anser också att det är fel budskap vi ger ut ifrån porren och media.
     Det är sällan det visas ”normala kroppar”.

 5. Ger några synpunkter på diskussionerna ovan.

  – Jag skulle vilja påstå att det finns en liknelse mellan snoppstorlek och bröststorlek. Snoppstorleken är något som skiljer pojkar från män och bröststorleken är något som skiljer kvinnor från flickor. D.v.s en man som ser ut som en tioåring mellan benen känner sig omanlig och en kvinna som har bröst som en tioåring känner sig okvinnlig. Jag håller dock med dig om att brösten inte deltar i samlaget på samma sätt som en snopp och därför så kan jag tänka mig att killar med små snoppar mår dåligt av två anledningar.

  – Appropå diskussionen om en liten snopp är estetisk eller ej. I antikens Grekland så ansågs faktiskt små snoppar mer estetiska än stora. Man kan t.ex. notera detta genom att studera de manliga Grekiska statyerna från den tiden och konstatera att de sällan är speciellt välutrustade. Lite märkligt med tanke på att de annars är väldigt maskulina.

 6. En sak jag märkt när jag läst runt lite här och var är att killar inom normalspannet anser sig som små. Det känns ju skevt. Även killar över normalspannet tvivlar på deras storlek då det extrema lyfts fram. En kvinna med 75C går ju inte runt och tror att hon har liten byst bara för att det finns tjejer med 75E…detta tåls att tänka på och reflektera över.

  • N: Ja absolut, vi måste få bort detta ”ideal” att kuken måste vara stor.
   Att killar med normalstora penisar känner mindervärdeskomplex är inte okej.
   Sen tycker jag att man måste få bort att snoppens storlek spelar väldigt liten roll för en kvinnas njutning rent sexuellt.
   Tjejer som har sex med tjejer får mer orgasmer än tjejer som ligger med män, det måste väl säga något?!

   • ”Sen tycker jag att man måste få bort att snoppens storlek spelar väldigt liten roll för en kvinnas njutning rent sexuellt.”

    Fast det är väl just det man hävdar?

    • N: Ja mer och mer idag tycker jag men ändå finns storlekskomplexet kvar känns det som.
     Tänker mer på unga killar som kollar kanske på mycket porr, de kan få helt fel uppfattning.
     Porren visar sällan normalstora snoppar (dock är porr ”fantasi” och inte verklighet vilket en del missar).

     • Citerade dig 🙂
      Och det där med att ”porr är fantasi” ja…varför skulle de vara allas fantasi med just stor 😛 finns de inga tjejer som fantasiers om små? Och i så fall varför?

     • N: Jo absolut men vilka göra porrfilmer?
      Jo män för män så frågan kanske ska ställas:
      Varför gillar män stora kukar eller se på stora kukar?
      Nu pratar vi mainstreamporren men den är störst och de har helt glömt bort halva jordens befolkning och en stor kundkrets.

 7. Harald: Bra inlägg. Ja. Jag undrar hur många gånger idag som gamla statyerna hamnat på ”roliga bilder” med någon gest om hur liten snoppen är kontra välbyggda kropparna. Få läser in att det faktiskt var det ”rätta” då. Få är lika smarta som Harald 🙂

 8. Kan inte svara ditt ”rumpmonstert: Ja för en kille är det väl det fortfarande.
  Killar= Liten kuk
  Tjej= Kalla hora”-meddelande rakt av på grund av okänd anledning!

  I 11 minuters klipper ifrån TV4 var det någon som skrev en kommentar om att
  ”är liten kuk är den värsta förnedringen?” ungefär. Nu var allt lite skämtsamt, men är det inte rätt illa att ”liten kuk” kan anses vara det värsta man kan erbjuda som man? Är det inte väre att vara kriminell? Svindlare? Hustrumisshandlare? Sinnesesjuk? Nazist? Facist? .. Är verkligen ”liten kuk” det värsta en man kan ha / vara?

  Hora är ett sådant överanvänt uttryck. Fattar ens folk vad det betyder längre? Vad en riktig ”hora” faktiskt gör har sällan något med vad uttrycket idag att göra. Det användes på ”vår tid” och håller i. Är verkligen ”en hora” det värsta en kvinna kan vara / göra? Att ha sex mot pengar bakom en partners rygg är jäkligt illa, men att som många i tiderna gjort… Varit singel, tagit emot pengar och haft sex för att överleva ekonomiskt är en helt annan sak. Tråkigt att det ska behöva ske, men jag kan tänka mig mycket värre saker en kvinna kan ha gjort..

  • rumpmonstret: Håller med dig helt.
   Att ha liten kuk är en bagatell jämfört emot: Dålig pappa, kvinnomisshandlare, sexualbrottsling, osv.

   Sen förstår inte jag att order hora ens är ett skällsord då det sällan är en själv som väljer att bli en hora.
   Oftast personer som inte ser en annan utväg, som blir utnyttjade, trafficking osv.
   Att vara hallick eller sexköpare är väl ändå MYCKET värre?

   • Men alltså i min värld så borde inte fallet att ha en liten kuk ens vara en ”bagatell”. Det ska inte vara en bagatell att väga 65kg istället för 53. Det ska inte vara en bagatell att ha små bröst. Förste ni min tanke?
    Det är alltid det där ”en stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem” tanken. ”Nåja det kunde varit värre”…VARFÖR kan det inte för någon vara sexigt och positivt med en liten och smal kuk? Det är något jag funderat på efter vårt snack här inne. Och jag vet inte varför jag ens bryr mig 😀 men jag tycker det blev en intressant tanke.

    • N: Tycker det har blivit en jättebra diskussion och är jätteglad att du tog upp det.
     Jag saknar dock mer kvinnliga läsare i diskussionen, sällan de hörs och det är synd.
     Jag har svårt att svara på den frågan då jag inte tycker att kön generellt är speciellt sexiga utan att en person kan vara det mer.
     Då handlar det dock mer om helheten hos en person och mer om utstrålningen hos en person.

 9. Jag har aldrig riktigt begripit mig på varför män och kvinnor ska urskiljas i alla diskussioner idag på det ofta extrema sättet som görs idag. Män och kvinnor är delvis olika, men alla är någons dotter/bror/far/mor/son osv.

  Två scenarion: Du får en son och uppfostrar honom. Världens härligaste kille. Snäll, rolig, smart, intelligent och ser bra ut. Han blir äldre och kär i en tjej. Trots att han är kär leder inte relationen någonstans och du ser att han blir påverkad. Senare får du höra genom rykten i stan att tjejen inte ville dejta din son mer för att han har en ovanligt liten snopp. Du blir arg när du hör det, men kan inte göra mycket. Av någon händelse hemma råkar du se snoppen och ser att den är ovanligt liten…. Älskar du din son mindre för det? Tycker du tjejen agerade rätt?

  Din dotter har små bröst och några killar ropar ”Söt tjej, men vart är pattarna!” till henne på stan. Tycker du det är okej för att hon råkar ha små bröst?

  Folk verkar ofta glömma i alla ytlighet idag att alla känner någon eller är släkt med någon. Jag skulle inte vilja bli ytligt behandlad av någon.. Skulle du? Om inte.. Varför gör du det mot andra?

  • rumpmonstret: Sker detta verkligen?
   Att föräldrar får reda på sådant eller att det ens är anledningar?
   Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.