14 reaktion på “Veckans fråga

 1. Jag har provat men det händer INGENTING verkligen. Sen har en tjej gjort det och då var det skönare, men jag kom ju liksom av att hon runkade kuken och inte av stimulansen på prostatan.
  Jag har läst att man ska kunna komma av enbart stimulans på prostatan, men jag har väldigt svårt att tro/förstå det.

  • N: Ja det kan man göra, man behöver inte ens röra könet.
   Sen kanske det inte funkar för alla eller så är det en sak man måste träna på.

 2. Mitt svar blev ”ja, många gånger”.

  Det krävs lite teknik för att man ska få till det. Men när man väl hittar rätt så är det bland det skönaste man kan uppleva. Det är svårt att komma åt sin egen prostata med endast fingrarna så en lämplig sexleksak kan vara en god investering. För mig så fungerar det bäst med en smal vibrerande analdildo som är något krökt (som en banan). Jag tycker att det fungerar bäst då jag för in den så att den kröker sig mot magen p.g.a. det skapar mer tryck på prostatan. Det gäller också att inte föra in dildon för långt (toppen på dildon ska intensivt stöta mot prostatan). Vill man få en s.k. g-punkt (p-punkt) orgasm så ska man INTE stimulera snoppen samtidigt. Den stora skillnaden mellan en traditionell orgasm (där endast snoppen stimuleras) är att orgasmen blir betydligt mer utdragen och inte riktigt lika intensiv. Sperman sprutar inte ut som vid en traditionell orgasm utan rinner ut. Lycka till!

 3. Testat men inte lyckats men enbart med fingrar så har nog kommit till insikt att det måste till en leksak. Kikar på naughty boy, finns det några erfarenheter kring denna eller nån annan?

 4. Jag är också nyfiken men jag har ingen erfarenhet av någon ”prostatastav” men jag har läst blandade omdömen om dem (en del tycker att de är helt fantastiska medan andra skriver att de inte fungerar alls). Jag kan tänka mig att om de träffar rätt så blir resultatet väldigt bra. Men vi är ju olika skapta (även där bak) så jag kan tanka mig att det blir svårt/omöjligt att skapa en stav som passar för alla.

 5. Ibland händer det att en dildo hänger med in I duschen! Har även jag svårt att riktigt komma utav detta men att kombinera det med att runka är stört skönt! Också nyfiken på prostatastavar osv.
  Hade varit kul att få frugan att hjälpa till kanske också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.