13 svar på ”Dagens erotik

 1. Vet inte exakt varför, men jag tycker det är sexigare när könsorganen (och annat) syns. I ”vanliga filmer” då två har sex blir det närbilder på ryggar, händer eller vinklar där det beräknats att personerna är nakna, men inget syns. Ganska ointressant även om jag förstår varför (skådisarna vill inte ställa upp alternativt vill man nå en bredare publik).

  Nedre bilden illustrerar rätt sätt, tycker jag. Är det vaginalt eller analt? Har hon just satt sig? Bottnar han redan där? Öppnar upp för intressantare tankar än att snoppen bara är ”borta”. Hon kan då lika gärna sitta strax under den och inte ha penetrerande sex överhuvudtaget!

  • rumpmonstret: Det jag tycker är tråkigt med porrfilmer är just att det är sådant fokus på könen, in med kameran rätt in i mumindalen typ.

   Hmm det är ett foto, så troligen har hon inte ”bottnat” då tarmen är rätt lång.
   Intressant att du ser på det på det sättet, för jag hade inte tänk något av dessa tankar.
   Alla associerar vi olika 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.