8 reaktion på “Dagens erotik

  1. Har någon sett filmen ”Svenskjävel” ifrån 2014? Såg den idag.

    Tycker dom gjorde ett konstigt beslut i den filmen. Det finns en sexscen som kändes realistisk. Man fick se brösten på tjejen och rumpan på killen. Annars var den bra gjord.. Lite rolig också. Dock gjorde dom det noga med att inte visa kuken och fittan på skådisarna, men på ett snyggt sätt. Tycker de blir ”larvigt” när man ser att dom verkligen är gjort som att det måste undvikas till 100 %!

    Efter en stund kommer en scen när killen duschar publikt. Då står han i en ganska lång scen näck rakt framifrån med sin falukorv fullt synlig. Det tillförde absolut ingenting direkt… Kändes mest konstigt. Men det kanske var ett medvetet drag för att det ofta är kvinnor som är nakna i film och inte män?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.