7 reaktion på “Dagens erotik

 1. Humor!

  Nathalie: Hur stor balle har du??
  rumpmonstret: Ja.. Jag får plats med matta, bord och två stolar på den!

  😀

 2. Bild 1 är härlig!
  Bild 2 gillar verkligen dom lite ruffigare, oväntade miljöerna. Man blir lite nyfiken på varför han står i trapphuset (?), finns många roliga fantasier där som man kan leka med:-)

 3. det ser skönt ut. lite upp kåtande riskfyllt onaniställe. grantjejen går ju snart till jobbet. mmm.. va kåt jag är. har längtat ta av mig naken i trapphuset så länge och runka mitt stånd hon misstycker nog inte. ohh gud vad underbart.nu hörs det något. av med kallingarna.den är stor nu..vill hon ser när jag onanerar.har du det skönt frågar hon, stryker sakta med ett finger över min pung.vill du visa dig ? hon stryker fortare över ollonet. försiktigt det kommer snart. hon tar satsen i ansikte o i munnen . nej nu är jag sen säger hon o rusar ut med kladdigt ansikte.jag står kvar smeker skinkor o kön mmm.. kanske ikväll ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud