4 reaktion på “Bra dickpics

 1. Härlig och snygg (!) tjej! Det känns lite som den gamla tjejen som brukade (brukar?) gör ler-modeller av kändisars penisar.

  Jag tror dock killen i videon är inne på varför killar ofta tar dickpics — Man vill känna sig åtråvärd. Vissa killar är nog störda, men antalet dickpics är många. Skulle alla som tagit en dickpick varit störd skulle världen vara en betydligt värre plats.

  Min teori är att balansen mellan dom två könen i termer av ”åtråvärda” är kraftigt obalanserad. Jag tror det är väldigt många killar som aldrig känner sig åtråvärda för dom flesta tjejer drar sig till vissa typer av killar. Jag menar.. Hur ofta får en ”vanlig” singel kille med betoning på vanlig positiv feedback för sitt utseende? Bara ett ”snygg frisyr – nyklippt?”, ” Du var söt i den där tröjan” eller ” Du är lite lik diverse snygg kändis!”. Det är inte ofta.

  Tjejer blir överrösta av önskade och oönskad respons av killar.. Men om killarna skulle känna sig mer åtråvärda – Skulle dom inte bete sig mindre som svin då? Har killar som skriker ”schysta lökar” på stan till okända tjejer någon flickvän hemma som säger att hon älskar honom? Eller är det någon kille som är sexuellt understimulerad och inte orkar bry sig om sociala regler för dom sociala reglerna tillför inte honom något positivt?

  Jag tror antalet dickpicks, tafsande på stan och annat skit skulle minska om fler människor skulle känna sig åtråvärda på någon nivå. Att ständigt bli nekad eller vara en bakgrundsfigur gör något negativa saker med hjärnan i längden. Sedan finns givetvis störda människor också, men man föds väl inte direkt ”störd” utan blir det av någon anledning. Har man dock ett normalt liv och känner sig åtråvärd som människa tror jag dom flesta skulle lägga ner negativa beteenden.

  Jag tycker dock människor måste visa varandra mer kärlek överlag! Jag tror många vet vad en liten kommentar kan göra ens dag direkt bättre eller kanske ett minne för livet. Blir man däremot alltid förbisedd, folk tittar bort när dom ser en osv. Så ges man ”en anledning” att bete sig som ett svin tillbaka.

  All you need is love!

  • rumpmonstret: Kan ha att göra med det men för mig så blir det mer avtändande om en kille skickar en dicpic om jag inte har bett om det.
   Sådana bilder ger mig inget i princip.
   Då tar jag heller en bild i baröverkropp och snickarbyxor tex.
   Saken är den att vi tjejer (tror jag talar för en del) tycker inte att det är smickrande att få massa kommentarer ifrån okända män så som busvisslingar, schysta brön, eller om man pratar med en kille och ögonen är nere vid brösten istället för ögonen.
   Man känner sig väldigt objektifierad och inte sedd som människa då utan mer som ett stycke kött.
   Känner man sig älskad, åtråvärd och önskad så tror jag det bygger upp ens självkänsla och har man en stabil sådan så blir man en mer ”god människa” tror jag.
   Då vet man sitt egna värde och då sätter man det på andra också.

 2. Nathalie: Men det är det som är grejen. Debatten handlar alltid om vad kvinnor utsätts för. Inte vad killar saknar.

  Jag tror killar i viss mån skulle vilja bli objektiverade.. Inte jämt och ständigt. Men ibland. Sen finns det så klart positiva och negativa sätt att göra det. Jag menar.. En manlig busvissling tas ofta som negativ. Men om en kvinna busvisslar till en man.. Anses inte det oftast som en komplimang? Istället för en ”dickpick” borde killar kanske ge tjejer komplimanger för deras nyklippta hår? Istället för att ”ta en tjejen på rumpan” på en festival kanske killarna kan gå fram, ensamma, och säga ”Du är sötaste tjejen här! Jag var bara tvungen att berätta det”.

  Nu är samhället så ”negativt” och överdrivet. Jag tycker ingen tjej (eller kille) borde sett en dickpick innan dom är 13-14-15-16 år. Speciellt inte att 15-åriga tjejer som hånglat för första gången igår ska ha sett 100 olika närbilder på kukar. Det är inte en naturlig del av att växa upp. Det andra könet (om man är hetero) ska vara intressant. Skulle två tonåringar ”kåta upp” varandra på mobilen och efter en längre tid skulle killen skicka en ”dickpick” ska det pirra till och vara intressant för tjejen. Inte ”Jaha… En sådan har man sett förut”.

  Jag gillar inte klimatet i dagens samhälle 🙁

  • rumpmonstret: Debatten behöver väl nyanseras och nya debatter borde komma till ytan.
   Man behöver inte ersätta debatten om vad kvinnor blir utsatta för med vad killar behöver utan ha båda debatterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.