Dagens erotik

oldtimeerotica.tumblr.tumblr_ntcahfUMeJ1u2y8d2o1_400(oldtimeerotica.tumblr)
tumblr_m4szqoD40D1qb95qbo1_500

4 svar på ”Dagens erotik

  1. Översta bilden är härlig. Är inte speciellt mycket för att titta på lesbisk sex, men nakna/avklädda tjejer i flertalet är en mycket intressant tanke. Gillar att det är sexigt, men naturligt på samma gång. Tjejerna kanske inte känner några vidare vibbar alls, men som kille i samma rum är det stålpille 2002 på gång!

  2. Den svart/vita bilden är härlig. Har alltid gillat tjejer och kvinnor med en härligt hårig triangel mellan benen, såg ofta mina föräldrar och andra nakna när jag var ung och på den tiden rakade man sig inte. Hår mellan benen är bara så naturligt och tänder mig. Som liten gosse frågade jag pappa många gånger när jag skulle se ut som honom mellan benen… Tyckte om det… Jag har faktiskt blivit rakad två gånger, men jag tyckte att det såg så naket ut, så blekt eller hur jag ska säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.