Dagens erotik

dirtyberd.tumblr.tumblr_n5zgnbIn6F1qkp0j6o1_500(dirtyberd.tumblr)
deepervalley.tumblr.tumblr_ni9xrgV7px1r5e698o1_500(deepervalley.tumblr)

12 reaktion på “Dagens erotik

  1. Skulle gärna ha en tjej som låg och sov på mig hela natten…Liksom använde mig som sin madrass. Jag kunde ligga och smeka hennes rumpa hela natten, hon kunde bara ha stringtrosor på sig…Det skulle jag tycka var mysigt. 🙂

  2. Gillar den nakna öppenheten på nedre bilden. Skulle tycka det vore superkul att vara på en båt eller fest med tjejer som t.ex. vågar gå med helt baröverkropp.. Inget tafsande, våldtäkt eller sånt skit. Bara vänner som har det kul och vill njuta!

  3. Jag hade knte haft problem med att någon skulle tafsa på mig när jag sov… tänk om man kunde få vakna av att blinhärligt knullad.. *fantasi*

    • piaw: Jag skulle inte uppskatta att bli tafsad på om det är en okänd person.
      Om det är min partner så skulle jag inte ha några problem med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.