Dagens erotik

eroticsnippets.tumblr.tumblr_n69zslz23i1sbwg6zo1_400(Översta bilden är tagen ifrån eroticsnippets.tumblr)
63891117

19 svar på ”Dagens erotik

  1. Har tjejen på övre bilden orgasm eller har hon ont? 😮

    Sexiga flygvärdinnor! Precis som med sjuksköterskor/läkare tycker jag ”yrket” öppnar upp för många fantasier. Fatta vilken självförtroende-boost dom där tjejerna skulle få av att servera kunder på ett plan i den utstyrseln?!

  2. Mmmm…. härlig sex överst och sexiga tjejer under det. .. Inte så kul att vara själv på jobbet nu. .. Fan vad jag gick igång på dagens erotik. .. :-p

  3. Härliga bilder. Bild är ju så skönt när tjejen håller på. Bild 2 . Tänk att få träffa dom en stund

  4. börjar nästan tro efter att ha sett dina bilder o filmer att vi skulle vara lyckligare om vi alltid o alla vore nakna!få flygvärdinnans fitta upp i ansiktet där jag satt i planet. hennes fråga önskas det något? jag skulle sitta naken o onanera o svara ta emot min sats i ansiktet tack! vilket flygbolag?

    • joakim: Hmm om alla är nakna hel tiden så tar nog spänningen över att se någon annan människa naken slut rätt snabbt.

  5. Joakim: Sex och onani är underbart. Nakenhet är härligt och upphetsande. Men ”alltid” vara nakna är lite överdrivet. Och finns inget i denna blogg som säger att vi skulle vara lyckligare om alla vore nakna hela tiden. men livet handlar om så mycket mer än sex och nakenhet 🙂 Mina syskonbarn och resten av min familj är ett bra exempel. När man är med dom, så inser man vad livet handlar om, och vad som gör mig lycklig. När man möter sitt livs kärlek, så tänker man inte på hur personen skulle se ut naken, utan hur vacker och underbar hon/han är. Sex och nakenhet är bara en extra bonus i livet för tonåringar och vuxna 🙂

  6. är sommaren slut nu? har visserligen solbränna över precis hela kroppen, har hunnit vandra naken utomhus i solen i skog o vid hav. legat o onanerat i soliga skogsbryn vid löparspåret, vid havet på klippan. känna vind över kuk o stjärt. vill dock ha mer sol o värme. såg ett ungt naket vackert hetropar på mixade badviken i förra veckan. mmm… de var så vackra. en dag hade en oblyg invandrarkille stånd på herrsidan o han blygdes inte heller. han var ny på badet. en del tog illa vid sig icke jag hans kuk var så fin o inte så liten. det händer ibland sköna saker på badet. härligt när sex o nudism sammanfaller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.