Det gör ont

När man inte tänker på det och gör sig sysselsatt så går det bra.

Sen loggade man in på facebook och vart påmind om nästa tisdag, en speciell dag.
Är så rädd att världen kommer rasa samman när jag kommer tilbaka till verkligheten.

Men vad ska man göra?
Allt kan man inte styra över och ibland har man inget att säga till om.
Vad gör man då?

 

6 reaktion på “Det gör ont

 1. Livs smärta kan vara bland det tuffaste som finns. Många motstridiga känslor samtidigt man vill vara ifred och samtidigt ha närhet från andra. Jag har själv haft flera tuffa perioder och förr tog jag till alkoholen för att bedöva livssmärtan och fick negativa konsekvenser av det. Har efter flera års sökande och kamp hittat strategier/vänner som vet vad smärta är. I AA börjar vi våra möten med en bön/ önskan som kallas sinnesrobönen.

  Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
  mod att förändra det jag kan
  och förstånd att inse skillnaden.

  Den har hjälpt mig i många svåra livskriser och den följer med mig i vardagen.
  Som du kanske märker är jag rätt kompliserad/erfaren då livet varit tufft med mig,
  men med rätt stöd och envishet har jag ett rätt bra liv idag. Du har ju min e-post om du vill komentera eller fråga om något mer privat.
  Kram Anders

  • Anders: Ja med motgångar blir man vis och starkare. Har haft en hel del motgångar i mitt liv med, fast jag bara är 25 år. Vet att jag är stark och att jag kommer ta mig igenom detta, men just nu är det svårt. Saker som påminner en, foton, drömmar osv. Drömmdes sällan om detta men självklart gör man det nu. Alkoholen har legat mig varmt om hjärtat med och ibland har man funderat på om man behöver hjälp. Just nu är det under kontroll. Tack för att du tar dig tid. Kanske mailar senare.

 2. Styrkekramar!!

  Ta bort allt det överflödiga….alla bilder och saker som kan trigga igång minnen. Och spara bara det nödvändigaste. Bara så att man har någonting varmt att tänka tillbaka på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.